TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

2010-05-15

Ada Jodoh...Dua Tahun Lagi Kita Berjumpa Semula...

itu 18 tahun lalu... masih belum cukup? mungkin aku harus menunggu sehingga 20 tahun. Tinggal 2 tahun lagi. Aku harap semuanya akan berubah, dan biar lah muncul orang baru dalam hidupmu... jika itu yang terbaik... aku hanya mahu kau bahagia... biarlah aku bersedih...

Jangan lafazkannya, hasrat dijiwa..kerana ia kan menambah luka. Biarku sendiri mengubati hati, jangan lafaz kau sudah membenci. Ku tahu dari gerak gerimu, adanya sesuatu, menganggu fikiranmu. Ku tahu kau tak seperti dulu, masa telah mencemar...kemesraan kita.

Ku sedar, sinaran kian pudar. hati semakin tawar, menguji kesabaran.Namun ku sukar tuk melepaskan, andai kau ingin pergi tunai permintaan ini....Jangan lafazkannya, hasrat di jiwa , oh kerana ia kan menambah luka. Biarku sendiri mengubati hati. Jangan lafaz kau sudah membenci.

Tak ingin ku cuba tuk mengerti. Berdepan realiti, kau tak cintai lagi. tak ingin tahu apa terjadi. Kau dah punya pengganti, biar ku butakan hati. Janganlah lafazkan apa yang kau rasa, kerana semua sudah ku baca. Tak usah kau ucap selamat tinggal. Pergilah jangan kau lafazkan...

oh... Piala Thomas dan Uber... semakin rindu kami padamu....

p/s: gugup dan gementar, sepatutnya itu yang di rasa oleh Lin Dan, tetapi sebaliknya... Lin Dan jadikan tekanan itu sebagai kekuatannya, tengok saja cara dia meraikan kemenangannya ~_^... menari robot beb..bukak baju lagik!...hahaha (eh...takkan durang mau gam si Lin Dan)

7 KomeN pada :“ Ada Jodoh...Dua Tahun Lagi Kita Berjumpa Semula... ”

eh..tu lagu kru kan? jangan lafazkan tajuk die..errr...ape yang ada jodoh..dua tahun lagi kita berjumpa semula? kekasih hati atau sport tu? hehe

hihihi siap lagu gitu

frust mmg frust tp nak buat camne kan.. terpaksela tunggu peluang yg akan datang.. : )

lagi dua tahun,
kena usaha lagi lah..
moga moga buleh jumpa lagi:)
jogging lebih sikit kot..
kasi kurus sikit yang duk main double tu:)

piala thomas la pulaaaaaaaa...... ~.@

Cik Aida~ hehehe, lagu KRU bah tu... eh, tak pasti..maybe ada kaitan antara kedua-duanya ...~_^

Wanie~ macam lagu kecewa jak eh... hahaha

Nadine~ yup, semoga peluang aka ndatang tak disia-siakan lagi ... huhuhu

Pocket~ ya bah..mau kena kasi training sket lagik durang tu... ikut style China tu, intensif dan ala2 komando... hahaha

Cath~ ya bah... piala thomas dengan uber punya cerita la kunun ni..hehehe

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin