TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2010-03-18

Kamek Ke Sarawak ~3

woah! lama plak tak update! ahaks... masih lagi story and gambar tentang trip ke Sarawak hari tu... aku story sikit2 jak lah aaa... oh ya! cam siuk plak amek gambar kaki / kasut / betis urang... hahaha... mungkin akan jadik hobi utama aku... eh.. bukan pasal nak skodeng la.. korang ni!

tempat yang seronok ntuk pergi bila sampai Kuching ? Waterfornt la beb ~_^
ops.. . pengumuman.. pengumuman... bukan gambar awek aku aaa, ni gambo adik kawan aku yg ikut trip kitaorang ni... siuk jak dia meninguk tu sungai... cari buaya kali... hahaha

jalan - jalan di sepanjang Waterfront ... memang best!

memancing boleh, tengok rekaan2 menarik.. fuh...aku suka!

pemandangan camni akan buat korang tenang dan gembira... menarik!
Kota Kinabalu dekat laut...so tak bleh wat camni.. tapi akan ada sesuatu yang menarik... tunggu!

kawan2 mau pigi jalan2 sudah...

yup! tempat yg wajib ntuk di lawati dan amek gambar untuk menandakan kora dah sampai Kuching... kenalah bergambar dengan monumen kuching ni... meoooW~!


ahaks... kucing merata tempat ! tapi aku sebenarnya nak skodeng / tengok awek Kuching, Sarawak... hahaha... bukannya apa... cuci mata... yang indah dan cantik harus dihargai kan.. tengok jak..tak buat apa pun.. korang ni!... hahaha

banyak barang2 antik dan unik..memang menarik... (kalau ada duit..boleh amek)..hahaha

sesuai untuk bawa keluarga jalan - jalan...
tak ada 'pilak' yang akan mengganggu

fuh... lain kali mesti mau jalan2 lagi di sini... dua hari satu malam? tak cukup!
ciao!

6 KomeN pada :“ Kamek Ke Sarawak ~3 ”

weh hahaha ko suke je wat aku terhibur bace blog ko ni hahaha..

mana awek ko ni? tak upload pooon!!

memang cantik la weh..seronok tgk korang berjalan..bagi aku yg tak berduit ni..aku jalan2 kat sini je aaa hahaha

bila nak g korea??

Che Nurul Aina~ terhibur ke..hahaha.. gambar awek? aku tunggu ko upload gambo pakwe ko... ahaks...

ala... booking tiket pun last year ni..time tu promo...harga tiket RM15..wow!

korea? Insya Allah...

wow, murahnya tambang RM15 ... best bah kan pi melancung dapat lagi ambik gambar cantik-cantik ... yang dapan kadai-kadai lama tu siuk tau

UncleGreg~ ya uncle, kalau ada lagi pluan gcamni sia mau lagi pigi... hehehe

remy, wattahec? rm15 jer...giler laaa hahaha murah bangat seh..mungkin sebab sabah ke serawak je kot murah..kalau west ke east malaysia..takdela semurah tu kot..hahaha..

Che Nurul Aina~ mungkin gak kan..sebab tu murah... tunggu promo ntuk pegi UK plak... harap2 dalam RM10 hengget... hahaha

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin