TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-12-21

My Baby I Miss You


Ahaks... dah kluar plak nyanyian dari d'sumbangs ni.. hahaha... adei! kutuk diri sndiri dulu sebelum dikutuk oleh org lain..Yup, tau gak sora - sora kamiurang ni memang out and super sumbang... tapi tak kesahlah , saja kongsi kan..manalah tau ada recording company luar negara yang nak amek kami...hahahaha! adesss.. ke situ plak... Sumbang ? Entam sajalah bah...

Dalam2 masa mendatang blog ni akan terhimpun dengan banyak benda termasuk lah video2 seumpamanya cam di atas... 3gp XXX atau awek orang atau skandal - skandal yang 'tut' tak termasuk la dalam kategori ni... hehehe...

bah, mata rasa dah ngantuk... apa lagi.. meh tidurrr! sok keja laa...

3 KomeN pada :“ My Baby I Miss You ”

Yang penting hati gumbira bah..heheee

hehehe~

remy!

sia rindu sama kau ni~

hahaha~

CALVB~ hehehe..betul3x... hidup kena ceria :)

ZAra~hahaha... merajuk plak gf aku karang...ahaks

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin