TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-10-20

Menyusu + N

MenyusuN atau mengatur semula , itulah antara langkah yang perlu diambil setiap kali fikiran aku tengah kusut atau ada perancangan2 yang sedikit terbantut dan tergendala... biasalah bah tu kan...kita merancang dan berusaha... Tuhan yang menentukannya...


Ahaks , serius plak eh ayatku di atas tu... gambar tengah menyusun kiub Rubiks tu..hehehe, tunjuk kehebatan depan budak2 kunun.. atukui ! Mana lagi gambar raya ? adeh..kamera aku ada masalah sket.. ada gak gambo tapi kuranglah... kualiti pun cukup2 makan urang bilang... ades! ntuk gamabr2 raya yg selanjutnya..silalah follow dan tengok di photoblog yeak.. sehari sekeping gambo! Insya Allah... ( azam ni ! )

otak dah tersekat dah ni ...ngantuk dah rasa! tadi update blog family dan blog lain (yg dapat hasil ..hehehe) ... ngantuks wooo... kalau rajin, awal bangun sok pagi ku tambah2 lah ayat sini..kalau tak.. sampai sini sija la entry ntuk yg ini.. hehehe... melalut dah aku... !

Terima kasih kepada pengunjung2 setia ! untuk entry akan datang ada tips tentang Handphone... tungguuuusss !

18 KomeN pada :“ Menyusu + N ”

Thanx for following my blog...

Blog mu pn bagus juga! perspektif yg bagus dlm lensa kamera!

urang sandakan ka jg??huhuh

uinah....masih beraya lagi kah ko nie?

hehehe~

udah habis raya lah Tok~

hehehe~

Adehhhh.... kalau susun itu... serender lah... ;-p

Biskut raya masih ada ke? hehehee

hari2 terakhir di bulan syawal ni~

raya abis suda ko ne..haha..
slamat ari raya..=)

FinIE~ yup...bulih kira mcm tu lah..kpg kat area sdkn :)

Andrik~ Hehehe... bulih lah bah.. mau beraya lagi ni..ahaks

Zara~kasi can la bah sia mau beraya lagi ni.. sayang tu baju teda kena pakai..hehehe

Cath~ huhuhu... rubiks? bulum pass bah sia tu... bulih juga tapi masih lagi amek 2 - 5 minit... ades

CALVB~ ala... biskut empat segi tu ada...dgn biskut tiger.. hehehe

Laila~ tu yg tayang gambo raya tu..hehehe

Chokio~ uhuks... sambung terus raya sampai raya Haji..hehehe

how long we been lost in touch?huhuhu lately bz ba final year..tenet lg xda..punya sandi...baru teringat sma ko wo...after i finished reading a novel by ramlee wag murshid.mikhail....d balakng tu ada nama ko wo...mohd remy wilson ahhaah
mana duet raya sa?sdala xda tckt balik huhuhu

wa...cantik gambar! saya tdk pandai main kiub tu....cuma dapat buat satu baris kaler yg sama..adessssh

PaE~ hahaha.. kendapatan eh... ya bah..sia lah bah tu.. huhuhu, uinah final year , kana study bagus2 kio... ahaks... GooD Luck~

HoneyBuzzin~Ahaks... sia pun balajar sama kazen barulah dapat full..huhuhu

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin