TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

2009-10-07

masih raya Lagi ni !


Assalamualaikum dan salam Aidilfitri :)

Ahaks ! ni bukan cerita " Panggil Aku Muhammad " arahan Ram Punjabi yang juga merangkap pengarah / penerbit " Qalesya " tu tau... ni versi raya kamiurang...hehehe! yup, betul, sepa2 yang ada tengok cerita Panggil aku Muhammad tu , sure mungkin perasaan sedikit persamaan dengan Qalesya , tapi tu ikut adunan gaya dan peradaban Indonesia ... biasalah tu ... adaptasi...

tapi , bukan mau cerita ttg tu, fuh... lama gak tak update blog ni woo... sebelum puasa ari tu lagi... pepaham jaklah, sibuk dengan benda2 lain ... tapi aku masih sayang ko wahai blog ku..huhuhu... merajuk karang blog ni..

ada la kunu desas desus dan berita bisuk ada Indonesian yang mau menyerang Malaysia , aku baca kat blog Arezeo... tapi berita2 cani tak bleh lah percaya 100%.. kita cuma bersiap sedia dan alert!... eh..cerita pasal apa sebenarnya aku ni... ades! ni lah akibat lama tak update ni... teruja plak! hehehe...

orait! ... nantikan edisi gambar2 raya seterusnya dari budakhutan... tu pun kalau kamurang mau tinguklah... mau tinguk yang lain2..bah pigi sija tu photoblog aa..

Salam!

22 KomeN pada :“ masih raya Lagi ni ! ”

ceria gambar raye ! :D

smartnya gambar raya!!!

Piqah~ ahaks... macam2 aksi ni..hehehe

Noorlaila~ hehehe... asyik gaya skema jak.. pekata buat aksi sket.. ahaks... nak tengok gambo raya laila plak

Chokio~ ahaks... jambu eh.. macho!..hahaha

ops takde2
xmungkin dipublish
sebab kelihatan sgt gemoks

kenape abang2 aku takmo amik pic camtu yek??? takut isteri malukah??wakakaka

hehehe cantik sungguh gambar itu..tertarik tertarik~

selamat hari raya (^_^)V

huhu.. interesting pic.. huhu..
gmbr lain bila mau post? x sbr mau tgk..
ohya.. selamat hari raya! duit raya teda ka? huhu

mmm...ni dah macam dragon ball je... nasih tak keluar aura super saya...huhuhu...hahaha

Laila~ ala.. tak kewsah lah tu.. kasi bulih sija bah.. hehehe

LiZZ~ hahaha... isteri tak sporting a kalu camtu... ahaks... bagi pluang a meragam sekali sekala..

lliana~ gambar beraksi tu menarik? pekata raya aji amek gambo camtu.. ahaks

Adiza~ dlm weekend ni nak upload gegambo lain... skrg 'malas' sket..hehehe.. duit raya.. huk aloh.. 2 kupang bleh?

Zool Hilmi~nak keluarkan aura..tapi karang kena tangkap.. takda lesen aura..hahaha

ha3... kenapa pulak kena tangkap...???.. ada buat salah ke?

hey
i like that photo!

tu.. tgh kame-hame member2 ke??

Salam.

comeynyer gambo;p

Zool~ hehehe, kena tangkap ntuk dijadikan bahan kajian..faham2 jerlah..ahaks

Inas~ahaks... yg tengah meng kame hame ha tu my kazen.. dakutan ada duk terpelanting dek power kame nya itu..hahaha

Arnamee~Salam :) ahaks... makaseh makaseh... pink itu kan menawan...huhuhu

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin