TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-09-03

Andainya Ku Tahu


ini lagu Ciptaan - MAN , adek aku , ops..bukan Man belon yang punya... Man punya daa..
Penyanyi nya..alalala, sepa lagi..kamiuranglah..d'Sum-BanG... hahaha... enjoy!
INI ORIGINAL SONG tau...bukan ciplak~!
Selamat berbuka Puasa~

22 KomeN pada :“ Andainya Ku Tahu ”

hehehe~

aku enjoy~

err..napa kamu nda mau buat pop-out window ba?

d'sumbang?
band baru ya?

:D

Zara~sumbang kan ...ahaks... huhuhu... pop up ntuk komen tu... nanti ku cuba ikhtiarkan.. :) wat camni kunu ntuk mcm style wpress tu..hahaha

FaraH~ hahaha... band baru? tak adalah..saja jak nyanyi2 tu, nyanyian nya sumban...maka sebab tu lah namakan d'Sum-bang..ahaks...

apakah ini?

pakcik rasa iya..

mungkin kah ini

pakcik rasa mungkin..

terimalah..
pserta gangstarz terbaru yg
merima tawaran syarikat rakaman..

tetapi berdasarkan syarat pejanjian
dimana ahli bernama hutan lipur dikeluarkan..hek3

jgn mara ye hutan.. puasa2..hee

Wah..boleh tahan juga..kasih masuk youtube..manatau hehehe

Fahim n Alin~ hahaha... peserta reject bah ni... sum-bang kan...

C.Alv.B~ ya bah kan..mana tau kena jemput pigi holly wood..hahaha

uishhh sakan korng..
layan gak..

Tahniah! cool video clip :)

ni nak hantar recording company mana ni?

wahahaa.. sempoi gile bilik jamming dia.. =P.. best gak dengau.. sape backup singer tu.. pasni leh lah uat album ye.. (^__^)

cambest lagu ni enCik BudakhutaN :) ingatkan lagu bertemakan kehutanan atau ketuhanan... rupanya kejiwangan!

Yoro Okino~ ni time baru pindah rumah ari tu..so jiran2 tak ramai..bleh lah memekak..hahaha

Uncle greG~Hehehe... more to come uncle..

NoorLaiLa~ Malangnya.. tak ada yg berkenan...hehehe.. takpala..utk hiburkan diri dan pegunjung jak..hahaha

Faarihin~Bilik daku sebelum di transform..hahaha.. kosong! backup singer si budakhutan..ahaks

Am~isk ko ni Che Amelia , bukan ciptaan daku..hehehe.. adikku.. maka bukan daku yg jiwang..hahaha

cter ape ni...
megan fox belakon watak ape...?
ade scene terajang2 x?

PenSel~ salah tempat komen ni..ko nak komen cerita qalesya tu ker?..megan Fox berlakon jadik makcik jual mee goreng kat kantin..hahaha..ada scene terajang... dia terajang pakcik kat kantin..sebab nak ngorat dia..hahaha

haha,, perktaa budk hutan di belakang tu memng xley bla.. haha..

ACE~...ahaks aku kat belakang tu sebenarnya...time awal video tu..nampak gaklah sket muka aku..hahaha

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin