TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-08-11

Jerebu oh Jerebu




Selamat Pagi Semua !
Nampaknya jerebu ni bagi efek sampingan... tido lewat... hahaha!
yup , seperti yg semua org tau , lebih lebih lagi yg di KK ni , atukui ! jerebu yg tebal eh... bulih sium lagi bau asapnya... Eh , ni bukan spesel efek untuk Festival Filem Malaysia yang di UMS tu. Ini jerebu betul.. tapi , mau congratz juga lah ngan pemenang-pemenang FFM ari tu. Brader Afdlin Shauki , cayalah bro... ! Aku dah tengok Setem 2 kali... kira berbaloi gak lah... Sathiya punya lawak...adei, 'jangan sirius lah abang! malam ini kita enjoy'... kiranya Setem ni filem 1Malaysia lah..pelbagai bangsa di dalamnya... hehehe
Setinggi penghargaan juga utk Allahyarham Yasmin Ahmad... aku suka hasil karya beliau... salute!
oh ya, tadi petang aku ada nampak satu kereta ada cogankata lagi tu dia lekat pakai sticker...
" sekejam kejam ibu tiri , kejam lagi ibu kota ".. macam lain juga tu kan... tapi kalau sia mau sambung begini... "sekejam kejam ibu tiri , kejam lagi ibu kota , tapi sekejam ibu kota , kejam lagi tu 'ibu ayam' "... uinah...

eh, lari tajuk sudah ni... bah, pasal jerebu ni, aku titipkan sekali gambar yang di atas tu , bleh tinguk bah kan yang bangunan Yayasan Sabah atau dikenali kini ngan nama Menara Tun Mustapha ,kabur kabur gia...
tapi..sekabur kabur tu, mata sia pun kabur sudah ni... kalau tidak tidur , bisa kabur dari kantor bisuk ni.. hehehe... biar labur tidur jangan labur kubur

8 KomeN pada :“ Jerebu oh Jerebu ”

aduhai~

sini juga jerebu bah~

sia nda tahan~

huhuhuhu~

eh, hari tu otw nak g Kl..sepanjang highway muar tuh...huwaa!! jerebu teruk woo.

Zara~ ya bah, tapi mcm ngam ngam juga kan... H1n1 pakai mask , kena pakai ntuk jerebu jugak..

Lizz~ Aku tau apa sebabnya , ari tu ko men bunga api tepi rumah pck husin kan.. tu yg terbakar rumput kering dkt rumahnya... hehehe

Kalau hujan jerebu akan sedikit kurang. Tapi saya masih nampak foto di atas amat cantik. Mesti lebih cantik kalau tanpa jerebu.
Jemput join kempen
kibar Jalur Gemilang. See you.

precious~Yup, Sekarang ni macam okes dah sket... ujan ada turun sehari selepas amek gambar tu... masih ada sia tapi dah terang benderang dah... akan bertandang ke blog tu..ahaks

hebat jugak jerebu tmpat ko ek.. ish2..dah la h1n1 kene tutup idung, jerebu plak kasik sesak napas..hrp ko leh survive..hihi

Neorul~ dah beransur okes dah jerebu tu.. kat tempt ko tak jeberu ker?

helo..sabahan ka??
sa lama suda crik bdak sbah ni bah, sa blajar d trengganu org sbah kurang ni..sdey btul..
nyway,keep in touch ya.luv kaykay!!hehe..

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin