TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-08-02

Demi Cinta Negaramu

Fuh , dua kali update ntuk hari ni...
bukannya apa , sija mau kongsi satu video klip dari dakutan n d braders... hahaha ..d'sumbangs
yang ni kunu ntuk ikut penyertaan di hotfm tu bah, lagu 1malaysia...
ada dua lagi lagu, yang dakutan ada buwat... ada vklip gak , tapi nyanyi sorang, nak nyanyi ramai baru besh... hehehe, sementara tu yg ni, dakutan sumbangkan lirik jak, melodi asal oleh brader man... turut menyumbangkan suara... brader kazar...
ala.. tau juga kamiurang, suara memang sumbang pun...
apa apa pun... all the best to all participants !

5 KomeN pada :“ Demi Cinta Negaramu ”

wah~ cantek lagu~! hehehe
sndri pnye ker???
alahai..kretif lol~
ahhahaha
nty leh la wat lgu utk ak jga yaa???

hebat woo semua penyanyi.. kalau recording lagi mantap nie... haha!

Kulin~ Aiseh , besa besa sija pun tu ..ntuk lagu ni adek aku yg wat , aku lirik jak..

Kong~hahaha... sure kena kutuk berabis kami ni... awal awal lagi kad merah... ahaks...tapi ko tulung jual album kami sana NZ aaa...bulih ka? hahaha

huhuhu~
sia mau masuk itu contest juga~tapi suara tak best~ hhehehe~

Zara~ ala... suara kamiurang pun bukan best... macam burung kakak tua yg nyanyi sija bah tu...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin