TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-06-04

Terpesona


Kisah Cik Manohara Odelia Pinot dan
Tengku Temenggong Muhammad Fakhry Sultan Ismail Petra

Mesti kamurang pun mengikuti gak cerita ni kan...
dan kalau kamurang rajin mencari, sure la jumpa blog blog dari kawan2 di Indonesia yang hangat bercerita tentang ni... bila baca komen dan ulasan, ada yang best , yang mengutuk , cari pasal , bikin sakit hati , atas pagar pun ada... untuk aku plak? aku tak mau sebelahi sesiapa , sebab aku tak tahu kebenaran dan kesahihan cerita kedua-dua belah pihak...
Seronok mengikuti perkembangan berita camni, nak tahu apakah reaksi berantai yang berlaku, dan tindakan / langkah / strategi kedua belah pihak.. benar atau tidak ?... tamak atau nafsu?

Satu perkara yang aku setuju... Cik Manohara seorang yang lawa , menarik dan punya aura...

5 KomeN pada :“ Terpesona ”

punya muda dia kawin sama putera Kelantan ni kan bos.
skrg ni 17.
jadi dia kawin time dia.... underage?

sa pun atas pagar juga. kalau betul ada bukti, kasi la bukti kan.
belum lagi apa-apa, sudah menambahkan lagi sengketa di antara Malaysia & Indonesia

aihh..lawa betul eh...tapi Honey macam cicak arr..atas pagar..jadi pemerhati ja...
tidak maulah adanya perbalahan diantara kedua negara ..apa apapun..bukti dulu...

Ingat sudah habis setelah isu Al Tantuya dikuburkan. Ini timbul satu lagi isu.....Huhuhu...

neo~ Lawaaaa.. tapi .....
Cicak~ya bah geng, sekarang ni sibuk plak kes ambalat, atukui! kes 'pencerobohan' tanpa izin yang ramai di sini ni.. pernah ka kita pegi tunjuk perasaan sana kedutaan durang? kena ikut saluran betul... kecoh2 pun teda hasil... pihak ketiga yg untung...
Honey~betul bah geng..syusyah juga mau sakap ni
Drimba~Biasalah tu, kes berprofil tinggi.. walhal ramai gak kes, mal kahwin warga asing lepas tu kena tindas / ditinggalkan... alahai nasib..

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin