TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-05-09

Senyumlah che Adik

Senyumlah...senyumlah...ahai..che mek molek... ahaks! macam lagu lama la plak... hehehe, akhirnya saat yang dinanti telah tiba, orang baru muncul dalam keluarga... syok juga cium bau baby dan nengok pe'el baby... bila pegang jari jemarinya yang kecil tu, boleh membuatkan kita terkenangkan diri sendiri pada satu ketika yang dulu... betapa kerdil dan kecilnya kita sehingga dah membesar bagai juara macam sekarang ni... eh, macam iklan dumex plak...
Sabar..sabar... bawa bertenang, ni bukan anak aku daa... anak my kakak, nama manja baby ni C-Kin, dah berusia hampir dua bulan lebih... bila plak mau tayang anak aku? ahaks, kena tunggu aku berumah dan bertangga lah jawabnya... ades, di saat ekonomi merundum ni, kena banyak simpan duit dulu, baru lah bleh kahwen..aiseh, tetiba plak aku mau story pasal kahwin ni..

okes, kembali ke pangkal jalan... kesimpulannya kehadiran ckin tu sedikit sebanyak menceriakan hari hari kamiurang sekeluargalah... time dia nangis pun best, trus mau angkat, kasi o'oi o'oi dia..hehehe...tak tau mau nyanyi lagu apa, kasi nyanyi sija lagu sumandak tamparuli..hahaha

bah, di kesempatan ni jugak aku mau ucap, Selamat hari Wesak kepada yang menyambut perayaan ni.. dan pada semua..selamat hari sabtu!

oh yeak! besok ada sambutan Ka'amatan di Kota Marudu , siapa yang mau tinguk sumandak2 atas pentas bertanding sugandoi tu, bah pigi nopo cuci mata.. hehehe...aramai ti! 



4 KomeN pada :“ Senyumlah che Adik ”

pinjam baby skijap..mao p bawak jalan-jalan..cutenyerrrrrrrr

Comelnya....adakah mau pinjam baby...(gilosss...tu).... ;-p

wah....chumel2......mmg best cium bau baby....smpi lekat hidung kat pipi baby....tp slalunya mesti dia nangis....hahaha...jahat sungguh org ni sehingga membuat baby yang comel menangis...

Honey~hehehe, mau kena tanya mamanya dulu tu.. ahaks...

Cath~ ya bah..mana bleh pinjam... sewa bulih lah..hehehe

Fyena~ yalah fyena, mesti dia nangis, dia tak suka kali ...rimas... ahaks... tapi time dia nangis yang bertambah cumil...hahaha

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin