TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-05-14

Anyyong Haseyo !

Pejam celik pejam celik... makan minum makan minum... tidur bangun tidur bangun ... nah , sampai sudah kita pertengahan tahun 2009... macam sikijap saja , banyak yang kita lalui , susah dan senang , tapi itu semua kan cabaran dan dugaan hidup... bak kata orang asam garam saja bah tu... macam masakan jugak , takda rempah dan campurannya tak gak sedap ... 

tak bleh terlampau masin... tak bleh gak terlampau manis... kena sedang sedang sija ...
so untuk merelakskan hari kamurang..mari kita tinguk ni...


hahaha... bukan itu bah sebenarnya , itu dia punya bunga bunga sija geng... 
taktau lah kalau kamurang suka atau tidak, tapi ni lagu dan tarian durang neh..sudah peymes satu dunia... bila lah urang kita mau buat sumting awesome macam ni kan... 
ni dia yan real punya.. mau lagi yang lucudan best cari sija di you tube tentang ni lagu NObody dari Wonder Girls... check it out...



Bulan lima bulan aramai ti!
Happy Go lucky !

5 KomeN pada :“ Anyyong Haseyo ! ”

aku hangin kalo tarikh mcm nak hampir ke bkn 10! makin tue lah aku. huwahaha

wakakakka..aramaitiiii la pulakkkk....

hahaha... mimang best ni Nobody.. mcm mau hafal2 uda ni lagu.. wakakaka

mmg nice... mmg cute..
arrangement muzik simple dan senang jadi ikutan..

LiZz~ terima lah hakikat Che Lizz oit... hehehe
Cath~ bah di mana mau aramai ti tu! hikhikhik
Kuai~ bah..apa lagi , kasi kuar bah vido ko nari ni tarian kunu..manatua bulih jadi peymes kio..
GC~ yup, kadang2 sesuatu yang simple tu lagi bagus dari terlalu mendalam.. ahaks

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin