TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-05-19

Kokokaina ! Go Girl !

Wah ! bangga atau tidak kamurang jadi urang Malaysia? hehehe... Sungguh terkasima dan bangga bila buka you tube, front page , sumandak Malaysia Zee Azi atau juga dulunya dikenali dengan nama Kokokaina di You Tube dah jadik popular... walamakas! Congratz Girl...
Adaka siapa siapa yang mau jadik macam dia? wah , ada dah wakil kita masu kdlm list org popular You tube... bah , siapa mau cuba nasib , buatlah yang terbaik.. dalam apa jua bidang..
kasi siar sini you tube, lepas tu , manatau rezeki, bulih jadi popular oooooooo...

Lama dah follow si kokokaina, dan salah satu feveret nyanyian dia adalah lagu ni , dia main ngan Ukulele pastu nyanyi ngan geng dia si Azwar Rashid... Cayalah ! siuk eh...



Bah... apa kita mau buat ni... mau jadik peymes... erm...buat tarian macam soulja boy? hahaha... atau macam magibon? Tenung webcam jak... hahahaha... sandi eh... kemaruk tul!

Salam Hujan lebat buat semua orang KK ... musim hujan dah tiba...
berhati - hati di jalanraya... ciau!

5 KomeN pada :“ Kokokaina ! Go Girl ! ”

Very nice....very very nice... :-D

..kan org sabah pandai2 nyanyi..kalau sia balik rumah mak mertua di KK mesti dia urang buat itu sessi berkaraoke lagu dusun..apa kat korang kasi jahanamkan lagu2 pemes skrg ni tukar jadi versi dusun ka, bajau ka..bagus bah!

oh siapa kah beliau itu.takpernah dgr poon...erk

bukan urg Sarawak kaini si Zee Avi? Tapi mimang siuk la lagu2 dia. Sa paling suka tu 'bitter heart'. ada sentuhan oldies sikit2.

bah BudakHutan, nyanyi dalam Youtube, manatau ada kompeni US mo ambik jadi recording artiste :D

Cath~Best bah kan... peymes n fortune..huhuhu

Nani~aiseh ,Nani , si Nani bukan Sabahan , tapi , marilah kita cuba nyanyi2 kasi masuk u tube..hahaha

Neo~ades..chekgu Neo ni, dulu tak tahu..sekarang dah tahu...hehehe

CiCak~Ya bah , bukan Sabahan dia ni, maksud sia sumandak Malaysia=gadis Malaysia bah... inilah ni, mau nyanyi ni.. bah ... kau dulu kio...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin