TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-02-10

Taip Sikit

Entah kenapa...

rasa Hilang Semangat mo mengeblog kebelakangan ni...
aku banyak buat aktiviti yang gunakan tenaga / pergerakan...
mungkin seronok sebab dapat kerah tenaga wat memacam...ahaks...
atau disebabkan keinsafan di atas kebabatan / keboroian yang melanda...ades!
aku ada utang tag ngan Arteo , Anggerik n Moon2Walk... hehehe... dun worry geng... aku wat gak tu... huhuhuhu...

till then 4 tonite...

"me no mae ni iru kimi ga sukoshi kagayaki , mawari ga mienai , watashi tachi wa doko ni iru no...Zawameki...hajimeta hai kei no naka ni, mada kienai de ne ...mou nannimo kikoenai..."

kombanwa

update:3o minutes later..

wah..tidak bulih tidak aku mau kasi info juga neh... bila lawat blog Effa terjumpa info ttg ni, yes this is absolutely what i'm looking for and really wanna do it ! 

Via ferrata on Mt Kinabalu !




5 KomeN pada :“ Taip Sikit ”

hehehe..

kau ni..mana buleh update skit bah...
heheheh

wah,ekspedisi panjat mount kinabalu kah?
bestnye..mmg dulu teringin tapi tak taula skang ni larat ke tak,maklumlah takut stamina tak cukup kang separuh jalan je panjat gunung tu..hehe
*bg BudakHutan panjat dululah..!n then story mory ape yg patut..heheh

bro kamu tidak keseorangan sia pun mulai terasa virus "malas memblog" hehehehe. so untuk mengembalikan semangat yang hilang entah ke mana, sia mengambil keputusan menglangsaikan utang Tag dan men Tag urang pula hehehe

jangan dulu berhenti memblog bro, mari kita terus memblog :D

heeheh..sy nda tau y taip skit..maybe due to m work yg deal wif pple money kan bikin sakit utak...n bila smpi uma ilang smua idea..plus lg buta iT..payahnya m cantikkan blog..idea byk time d opis..balik uma..ilang bersama numbur2 yg bertaburan hahahahahah tp ko mesti maju! MAJU TRUS PANTANG MUNDUR~trus la ba taip2 ni

Zara~ ahaks, dah terima ka tu kiriman? hehehe...taip sikit2 dulu bah...

nadinE~ huhuhu, mau nek gunung, tapi bila di tanya-tanya...kos sekarang dah nek betul, dekat rm 400 ke 500...hmmm(tu kata orang)... karang nek sendiri ikut jalan sendiri baru dorang tau... hehehe

Greg~ Yup!... virus 'malas blog' dan sedikit 'rasa tak best' buatkan aku , tapi bila fikir2 kan balik...takyah lah pedulikan 'politik' dari urang... just move on..hehehe...tengkiu ongkol bagi semangat...

pa'e~ ahaks, yup , kekadang bila dah penat n letih, memang rasa otak tu kering sket..hehehe..yup, musti mau maju neh...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin