TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-02-23

Bukan Kisah Politik


Salam dan Selamat pagey to semua ... ahaks...
kiranya dekat dua minggu jugak aku tak menghapdatekan keblogan ini ( tu ntuk blog ni ) yang blog lelain pun cam terbengkalai gak..adeeeei... Terlebih dahulu terima kasihlah pada semua yang sudi menyinggahkan diri ke teratak aku neh. Selepas balik dari kursus nanti aku akan kembali aktif ( huhuhu ) , yup , last week kursus di INTAN , pembangunan laman web - menggunakan Joomla. Yooo... best eh...  mau di kongsi kongsi bah neh...
Dan hari ni , bertolak ke seberang plak , kursus di ibu Pejabat di Petaling Jaya. Jumaat ni baru balik, kursus Pengurusan Fail dan Rekod ( katanya ada yang baru dan mau kena pakai , sebab Arkib mau kasi selaras )... fuh...

Oh ya, kepada mereka - mereka yang telah dijanjikan untuk menerima hadiah dan kiriman barang , sila cek mail box anda...hehehe... semuanya dah selamat di hantar dalam minggu lalu. Dalam peng - kursus-an tu pun sempat gak aku bungkus membungkus dan mengirim... dah janji, kenalah kotakan...ahaks...

oraitlah... mau membebel banyak2 tapi aku blum siap packing aie neh...

Anak kucing main bola , 
balik nanti aku update lagi la... :)

9 KomeN pada :“ Bukan Kisah Politik ”

BH, apa kabar kau?
Alahai...
Kamu buat sia lapar pagi2 hari ni..
Huhuhu~

wah sibuk oh, :D

take care, rehat mesti cukup baru dapat menghasilkan karya yang kreatif hehehe

wei datang kl x cakap pun...aperlah

apa ler punya pantun......hihiih

moga2 semangat budakhutan nak berblog kembali semula..heheh
*cerita la pasal aktiviti2 yang menarik tu..dapat gak merasa pengalaman walaupun just membaca cerita2 budakhutan sambil ditemani bunyi unggas rimba.. :D

...tak mai singgah amcorp mall ker...

zaRA~ Ahaks, okes sija bah aku neh...hehehe...

GreG~ yup, kadangkala kena senyap... kerana tak mau jadik tin kosong yang berbunyi kuat...

Elle~ehek, kan dah taip kat atas tu...huhuhu

Cath~ ala..kasi lulus sija bah tu pantun sia...panat sia berguru tu sama pendekar mustar...hehehe

nadiNE~ terus kentalkan semangat :)makaseh nadine

GC~ ada singgah kak :) makan kat satu kedai di tgkt bawah tu, bukan yg thailand tu, tapi yg area hujung tu...lupa plak apa namanya...

best woooo joomla! adik beradim mambo tuh kan. ehe :)

Knizam- kira adik c mambo juga lah tu... wah, ni musti sudah expert la ni... huhuhu...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin