TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-01-05

Tag Dari Che LiZZ

Weih... awal gakkena Tag eawal tahun neh..
tag kali ni dari Che LIZz - Whiteharajuku... eh, harajuku girl ka dia neh...

neway ni peraturan tag Che Lizz :-

Jenis Tag - Tulis Tangan ( handwriting) 

Tulis -
1.Nama / nama Samaran kat alam maya ( net)
2.Tulis guna tangan kanan atau kidal (tangan kiri)
3.huruf yang suka ditulis
4.huruf yang tak suka ditulis
5.Tulis " The quick brown fox jumps over the lazy dog"
6. Tag lagi 6 orang

yup, itulah antara rulesssss nya...
hehehe...sesapa yang kena tag tu...teda paksaan aaa... kalau rajin dan ada time...buatlah yeak..tunjuk kan kekreatifan tulisan tu...

dakutan terbaca jak post si Lizz tu trus wat... hehehe
owait... 

eh...che Lizz.. mana selipar aku

9 KomeN pada :“ Tag Dari Che LiZZ ”

wah ni ala-ala tag untuk menulis dan melukis ka bro, nice one bah sia upload esok pasal inda ada scanner di rumah ni, pejabat jak ada

Bro, kalu tinguk ko punya tulisan ni kan macam seorang yang boleh melukis la, pernah buat komik ka?

greg~ hehehe... sia pun pakai camera jak amek gambar tu tulisan sia...mau beli scanner nanti..hahaha

bulum pernah buat komik...lukis lukis besa saja bah ni... bulum terer lagi neh... tapimcm mau buat komik juag ni..katun2 besa kunun... hehehe

wei. tgk! sebabkan aku bg ko tag ni..kan ade manusie ni puji ko.lalala!komisen skali:P muahaha!!

wei, tapi btol woo.pandai ko lukis dowh. seriyes lawo dan aku malu tahap nak masuk dalam mouse aku ni sbb tulisan ko bapak ar lawo.kahkahkah

macam best saja tag ko ni...tapi kasi ubah begia tajuk dia ..bukan tag..sebaliknya..mari melukis dan menulis... hahahaha..

bah nanti sa menjawab!!! wink!

LiZZ~ ngehehe... komisen tunggu ko datang sini.. alala...luksi besa besa jak bah tu, atukui... jgn puji puji bha..malu sia neh...bukan terer pun.. tulisan ko pun sket chantek dari kazen aku darjah 2...hikhikhik

Kong~ya bah kan...macam tia ngam tu tajuk dia... hehehe, memula tag dia pasal menulis saja bah, tapi dakutan yang sukati pi mlukis sana... :)...bah bila2 saja kio

LOL haha!.. again im here.. to pick up the. tag.. :D lol.. alamakkkk.. lol.. bbkk.. remy! haha! thanx.. :) nnti lepas blogwalk.. soon i'll do the tag.. lol.. :D

ok ok ... hehe... thanks for the tag btw .. :D

BH..haha,
funny & interesting oo nie tag...
Bah, nanti sy buat...
buruk2 pun tia pa bha kan..
huhu..~

Beck~Hikhikhik...nanti sia cek aa beck..mau kasi bintang (aiseh..macam di skul plak kan.)

Zi~hehehe...mau kasi ceria ko bah... jgn sedih2 tahun baru neh... kesian tu kucing... meooow

WelZ~ Ahaks, mengikut kreativiti dan kerajinan memasing bah ni welz... sia punya tu pun atukui...buruk jugak eh

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin