TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-01-19

Sampai Syurga ku Menunggu...


Salam Lewat malam buat semua...
fuh, ntuk kali ke berapa punya try and try...dapat gak upload gambar....
Yup , terima kasih pada semua yang masih gak sudi lawat dakutan time kegawatan line tenet...adei!
Wokes... sapa ada tinguk Anugerah Juara Lagu 23 bebaru neh ? Fulamak ! semua peserta...err, maksud aku, hampir semua peserta memberikan persembahan yang power dan mantap! ada gak lah beberapan urang yang, wat nyanyi cam besa besa dan pakaian yang super drakula aka darakulat...oppsss...ades, kalau ada peminatnya..suri aaa...

So... sesapa yang pernah follow blog dakutan dari dulu, dakutan pernah story2 ttg brader Superman aka Faizal Tahir ! yeahhhh ! Persembahan dan vokal dia malam tu... awesome! siap boleh meruntun perasaan pendengar2 yang menghayatinya... hehehe

Tapi pada pendapat aku, Stacy sepatutnya boleh merangkul persembahan terbaik pada malam tu... sungguh bertenaga ! dan kemenangan Jumpa Pakcik Hussein ( meet Uncle Hussein ) telah menjadi Juara Lagu edisi ke 23... Syabas ! satu lagi band indie yang berjaya di aliran utama (mainstream)... ahaks...

Fuh.. anyway... sambil tu..korang dengar la lagu dari si faizal ni yeak...



p/s  
dengar2 perkhidmatan WimaX kat nun di semenanjung dah start... bila plak mau sampai Sabah dan Sarawak? Bila lah kita dapat servis baiek punya cam kat Singapore ( dari komen2 yang pernah baca.. kat sna laju wooo).... telco servis kat negara kita ni masih manja lagi... jauh ketinggalan... eh...terkomen labeih plak..nect post lah cerita tentang kutuk mengutuk ni... owait... adios !

8 KomeN pada :“ Sampai Syurga ku Menunggu... ”

Yeah!!

Walaupun daku tidak tinguk AJL malam tu...
aku sangat suka bila Faizal Tahir ada sana!!

sungguh chumel!!

mmg power gakle persembahan die malam tu..okeyla,menang 3 award boleh blk modal bayar 'pelakon-pelakon' yg ramai memeriahkan lagu nih..hehe..*bikin kepale nadine pening sekejap.. :p

besa la bos, Faizal kan keluaran TV3, mana mo kasi menang keluaran Astro punya artis. kekekkee...

Tp memang berabis la dia nyanyi tu. Nampak kan kesungguhan dia. Kalau penyanyi lain, steady ja.
Apa2pun, band indie menang, satu petanda bagus utk kasi banyak lagi band-band indie Malaysia.

Wimax sini pun bukan semua area ada...baru certain place...tapi punya lah mahallllll gilaaaaaaaaaaaaaa........... my hubby ada ambil brocher... ui yooooo...... mahal ohhhh.. (lupa berapa...hehehe...yg I ingat rm900 lah...ada few package...errrrrrrr..........bunyi air?? eh u punya blog rupanya!!!! LOL....boleh tiru kah... I like lah!!!!!!LOL...LOL...

sa suka sora dia...cuma macam tidak cukup mantap suara dia... ada tersekat sikit tu...anyway memang killer look oh dia tu...sabas....sabas.. haha!

Happy Wednesday! Bloghoppin' here... Hey, I have an interesting tutorial for you that I have written myself. It is about adding Adsense on your Single Post in XML template. I hope you'll like it! God Bless you!

Zara~ La..takkan pasal chumel plak... dia kan macho ( tapi sedikit berisi plak...tembam pipi) hahaha... suri brader Superman..

NadinE~Ya bah, mula - mula tu ingatkan dia mau kasi butak kepala....

CiCAk~ahaks... okes bah..adil juga tu..dulu kan si Estranged menang jua...

Cath J~what de? rm900... mahal tu.... bagus lagi pigi Cyber... ngehehe

kengkaru~Aiseh, macam kurang sikit bah malam tu dia nyanyi...dakutan rasa... penyebabnya mungkin sebab dia tia pakai baju superman... hehehe

:P chat ko tia loaded cini page sa.. adeiii.. susa ni macam remy.. anyway how r u..? :) siou nnti pulg uma baru sa dpt online mcm biasa.. haha.. :) xoxo remy!

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin