TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2009-01-22

Indah Tapi JauH...


Selamat Malam to semua..

Pernah atau tidak kamurang rasa amat amat kecewa dengan perkhidmatan tenet yang tenat ?

Iklan dan promotion bukan main lagi berapi - api mengalahkan api fire Ultraman... dan akhirnya masalah utama yang tidak dititikberatkan ialah kelengkapan yang mencukupi... akhirnya pelanggan terPAKSA meneruskan penggunaan perkhidmatan akibat terikat dengan kontrak perkhidmatan... kenapa la bah diurang neh...

Bila durang buat promotion yang kunu claim ini wilayah durang (kamurang bulih teka bah tu kan...hehehe) adakah durang sudah fikirkan kemudahan / infrastruktur yang lengkap dan mampu menampung pertambahan pengguna yang ter-percaya - kehebatan diurang ni... yaaa...bukan semua tempat tu macam... tapi berapa tempat yang macam-macam kejadian? kalau durang bilang durang serbis perkhidmatan atau proses penyelenggaraan..bah kasi sms sija bah... kalau minta bayar bil bukan main lagi... adedei...

Streamyx pun begitu jua... why bah teda perubahan, atau durang mau juga tunggu urang ramai cari alternatif secara haram? cuba tinguk ni...

WIMAX ? kalau diikutkan lesen ntuk jalankan WIMAX ni telah pun diberikan kepada syarikat2  yang berkenaan dari bulan mac 2007 lagi.. tapi sampai sikarang belum pun ada khabar berita sampai sini Borneo... ya lah. mungkin makan kos tinggi... tapi takkan mau tunggu sampai orang sudah sampai bulan kita baru mau start belajar apa itu bulan... ketinggalan betul eh...

ahaks.. macam tia puas hati sija kan... hehehe... apa apa pun.. 
macam aku ckp tadi bukan semua tempat kena efek camni..ada jua yang laju dan mantap...

aku akhiri dengan ucapan...
tepuk dada...dan tanya mak..."masak apa hari ni?"...
hehehe...salam

12 KomeN pada :“ Indah Tapi JauH... ”

Pedassssnya......pandai lagi cover ah yg last2...hehehehhe

hehehe....

betul2....

nak buat sokongna jap...

LOL!

Mak masak apa?

Along nak balik rumah nih...hahaha~

Cath~ Hehehe... kira butul juga ba tu kan...ada juga kebaikan dan keburukan :)

Zara~Untuk menyokong usaha ini..semua kena pakai baju kaler itam...eno\uff is enuff...hehehe... ya bah kan...ngam2 ko mau balik rumah ni ari..

kita selalu ketinggalan, macam la negeri kita tiada sumbangan.

apa-apa pun yang ending line tu mahal, hehehe, buli tumpang makan?

hemmm... mcm smart tu banner derang buat kan? hahaha... tia tau la, apa yang derang kasi maju untuk kita.. >.<

ba, ko masak apa?

mak aku jawab, die masak sambal udang.nyum2!!!
alah, biasak ar. tenet byk sengal dari bijak nyer skrg ni kan? selow thp kure2

Ya bah sa setuju tu..kalau la AKU KAYA kan ku beli dan hire org yg expert ngan telecommunication ni..hehhehehe...melampau pla sa kan?

adih..luahan rasakah ni???
sabar jatah andangnya diowang ni promote je labih2 tp perkhidmatan slow kekadang aq pun ngeluh sendiri..banyak kali komen camtu juaa lastnya aq malas mau amik posing udah...

:D eehe.. sor bout ur xperiences remy but.. memang pun streamyx... sux!! haha! :) ..for certain time laa.. @_@"" coz it takes long to get better.. -_-"" adeiii.. :P

nice header pic btw.. :D ehehe.. siou lama tia jenguk ko sini.. :D howdy? :D

memang tension bah dengan tenet sekarang...uhukkssssss menci!

"Indah...tapi kan Jauhhhhh...."
tepuk dada, nanti sakit lah dada tuh...
tepuk kepala...suruh laju sket memikir..he3x

-GC-

Greg~hehehe, tu la pasal... ahaks, sia blum pas lagi masak neh... mau barajal dulu..masak sidap2..ahaks

Kuai~ya bah..sia pun geliahti tinguk tu banner,sanggup tu orang beli domain dan buat khas ntuk itu..hahaha..aaa...masak megi indomie goreng ...hehehe

Lizz~kena sabar gak lah jawabnya..apa bleh wat...

C.AlV.B~ sia sukung....sia jadi 1st customer..hehehe

Tasha~yup, mungkin sebab teda pesaing yang hebat tu la betabiat...

BecK~ya bah...sumtime my line okes juga... tapi slalunya bila time perlu tu lah byk plak problemnya... adeii..i'm fine...hehehe...ko pakabar?

AngriaNi~ tensen bangat! hehehe...kak bila nak masak dan kirim ngan dakutan?

GC~ahaks... kalau camtu kita tepuk amai2 jak lah.. hehehe

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin