TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2009-01-07

Macam Pernah TengoK

Sure sapa yang pernah nampak gambo ni, musti terkejut dan heran...
Why in the world kena ulang tayang?
hehehe... saja jak bah, kasi recycle..sebab ada geng yang baru kenal dan baru masuk sini ,
so maybe teda kesempatan kan mau tinguk yang lama-lama so,
kasi keluarlah cerita yang lama-alam..kira macam ulang tayang lah bah ni kunu...
alaa... macam Astro tu.

Tapi kali ni teda kaitan dengan cerita monyet cantik aka
primata cantik lakonan Rachel aka Yuki Kato... hikhikhik... eh..aku cinta Rachel

okes lah, sejujurnya...entry kali ni adalah untuk sesi penjenamaan semula...
PHOTOBLOG budakhutan. Aiseh, bulih bah tu kan... kalau RTM atau TV3
dan sekutunya bleh buat penjenamaan semula...kita pun bleh...
atau mau kasi sedap ayat... kalau Israel buli serang Palestin... kenapa tidak...
( adei... macam lain sudah cerita neh)...okes okes... kembali ke landasan yang asal...


yup, inilah antara gambar2 yang pernah kuar kat photoblog dakutan tu...
so sekiranya minat nengok2 gambar bleh lah tengok...
untuk sifu2 yang terer amek gambar tu, kasi tinggallah komen dan nasihat yeak :)
hehehe...saya budakbarubelajar bah

okie ...anyway anyhow...cee ya all next time...

22 KomeN pada :“ Macam Pernah TengoK ”

ehhh...

chumel gambar itu...

aku suka gambar air terjun tu...

Alamaks...dakutan dah tukar gambo tu...

hehehe...tu gambo sungai :)

bleh tengok lagi kat photoblog tu

kau udah tukar bah?

(aku suka mencabar diri menggunakan bahasa orang2 di Borneo, LOL)

takpa, aku bleh suka gambar lain pula..gambar ke-3 itu menarik minat aku~apa benda nya ya?

Wah...pandai melukis...pandai ambil gambar lagi...Nice.. Yg photo ada bunga pink tu d'mana? Mcm ada kabus2 lagi...mcmmm bestt ja..

Zara~ ahaks tak ngam tu Zara...penggunaan bah tak sesuasi...hehehe... sepatutnya " kau sudah tukar ka?" ... yup, dah tukar tadi..coz ingatkan tak kuar pic tu.. gamabr ke-3 ... sejenis umang laut :)dakutan amek time di Kuala Penyu ( area di Sabah )

Cath J~ atukui... besa besa sija bah tu... Cath ,tu gambar dekat Kinabalu park, yang tangga turun mau pegi tu restoran sana bawah... hehehe, pernah pigi ka?

salah pula aku~

takpa2~

nanti aku akan cuba lagi..

hehehe~

lol yeehaaaa!! very creative oo.. :) ehehe.. nice2.. :) nice2.. :D good self promotion..:D nitey nite si remy i know ko uda tdur tu.. ;)) ehehe

Zara~hehehe..bolah bah tu...cuba sija aaa

BecK~ atukui..bukan self promo bah ni beck... tpai blog promo...hehehe... sebab jarang urang pi lawat sana...

Bah.. bgs bah gambar2 ko tu Dakutan..sa ni nda pandai yg seni2 photography ni..sa lebih kpd apa yag ada di dlam gambar..kira2 cam 'cerita/kisah dlm gambar' hehehehe..

C.Alv.B~ wah..cerita dalam gambar...tu lagi seni tu... lebih mendalam...

u are good in photo shoot huh..=) nice piece of work.

ooo dakhutan ni suka ambik gamba la yerk..tukar nama la jadi dakphoto...hehehe suka2 je suruh org lain tukar nama..bunga anggerik takde ker??:-p

sa suka tu gambar ko wooo....

Hello there my friend! I found your blog very interesting so I have added your link in my Blogroll. I hope you'll link me back. Have a nice day! http://hapiblogging.blogspot.com/

NeO ~ adei, manada snap besa besa sija bah tu... tapi aku terima jugaklah pujian tu.. ngehehehe

Anggerik~ huhuhu...tapidakutan suka hutan.. takmo tukar nama, hehehe... tu lah pasal, carik anggerik tak jumpa... khabarnya dah migrate ke korea... hikhikhik

Kengkaru~ yang mana satu tu keng? hehehe...tapi ko bulum lagi kasi post gambar sumandak sana NZ tu..

Hapi ~ Wow.. thanx

mcm mana ni?
sa gilak suka tgk ni gambar2 nieh...
terpaksa la sa follow ko punya blog walaupun tarang2 sa ni masi baru ba bnda2 blog nieh...paning sa..mintak dlo tu anjing!sa mo bikin mop dlu kenek

nice pics...

Adry @ http://www.adrysabry.com

Pae~ ahahaha... sia pun masih lagi bah belajar ttg blog neh... atukui, kasian tu anjing ko mo bikin mop... hehehe

Adry~ makaseh Adry :)

manada paduli
ko tinguk tu ba....sapu jalan suda dia..dr dia sappu tu jalan baik dia mop bilik sa..pas cuci sa bg balik ama ko ah...sa pigi dry clean lg dia

PA'e~ uinah , ganas jua eh... hehehe, ko mo kasi dry clean lagi tu...kajam owh... bah, pinjam laa aaa...jangan lupa kasi balik

Bro.. mmg best la blog ni. Bnyk gambar.. hoho

Ryuzaki~ Ahaks, masih sikit bah ni..kalau banyak telampu, payah plak...penuh ruanh memori nanti...ngehehe... besaklah kan.. kalu yang percuma cam blogger neh..kecik jak ruang storage...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin