TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-12-05

Sandi jua~ !

ades ades... lucu betul weih dialog dialog yang kamurang kasi tinggal dalam tu komen... ahaks, trimas pada semua yang mendoakan kesejahteraan dan suruh aku momom ubat... hahaha. Tenkiu! dah beransur pulih dah... cuma tekak jak maseh rasa kering ni. Fuh... hujan lebat lagi semalam tu. Mau kasi on PC , tapi kilat sabung menyabung, karang mati karan.. nah sia sia jak komputer buli rusak... tulah sepa suruh aku bulum beli tu powersaver... ahaks... membebel plak aku pepagi ni..
Yup, kali ni update ntuk dialog yang kamuran gsudah bagi ari tu.. hahaha...cayalah , cuba tinguk yang di atas tu , si Beck punya dialog... hehehe~~... bah mari kita tinguk lagi yang lain urang punya dialog...

dialog dari brader cicak, hehehe...lama lagi bah kan gaji tu. Kalau keja gomen 18hb nanti barulah gaji , sepa yan glayak dapat bonus, bah apa lagi... enjoy la kamurang!


ades ! ni versi 18sx. Versi aksi melampau ...hehehe... tia juga bah tu kan. over 20 sudah..buli sudah berbicara tentang itu..ngehehehe. Apapun brader DA ko ada ka tu tatu dragon? ahaks..


aaa... yang ni dari che Fecca.. selamba kodok jak dia wat dialog neh... hehehe...pesen rambut che fecca camni ka? mesra alam...hikhikhik... jangan marah che fecca uits..

alamaks, ongkol Greg pun bagi versi 18 ke atas... adedes , nampak santut berlubang. Sandi ehhh!

errr... brader MarkieKadus punya dialog... kalau baca dan tinguk lama lama..macam lain meaning dia tu tau... masuk kategori 18 ke atas ka jua neh?... hahaha... 


wah, Che Nadine , mesej dan dialog kesihatan neh... mungkin bleh wat ntuk iklan syampu.. ahaks

Fuh... macam cerita Mowgli plak, kapal terbang terhempas... cerita pengakap ka tu GC? hehehe..

Sandi bah kan dialog durang , ades, bah masih lagi terbuka bah ni .. sebab mau cuti panjang kan...aku pun mau balik kampung karang. Maka tertinggal lah blog ini wat seketika. tapi aku akan wat draft post ntuk masuk automatik karang.

Untuk kasi meriah lagi ni dialog dialog... jeng jeng jeng... penyertaan masih dibuka!

Siapa punya dialog yang paling best dan lucu
nescaya dia akan diberikan hadiah istimewa !
bah...sapat kamurang !
betul ni..ada hadiah...! sapatttt!

8 KomeN pada :“ Sandi jua~ ! ”

hahaha... lawak semua ... pening mau pilih...

apa hadiah ni? sa mau tau dulu... khekhe

buli ka?

LOL haha ko ni remy.. ^_^ ketawa sa terbahak2 ni baca dialog2 durg.. lol sa mo sedih uda kunun teda sa punya tau2 d atas.. hehe.. :D ya kan more dialog.. lucu tu.. hehe.. :)

remy ^_^ sa mo kuar.. lol

hehe sia rasa si cicak punya yang lucu + bikin panas wakwkakkakak (abes sia hari tue ngam ngam lambat gajj bah kekekekeke)

btul eh, sandi jua dialog2 ni ah. heheheh

The Dusun Aroma : mmg sensitif aaa hal2 gaji ni aa hehe

haha! si mariekadus pnya yg.. lucu ni! haha! remy! time baca dialog dia baru sa sedar tu munyit (urg utan) ada tunjuk p bawah pula kan..? haha! sa tia aware tu.. n bout the shirt pun kurg kesbesar the pic barang kali! haha! :) nice one.. :) funny! :D hehe

wakakakakaka

lucunyaaa...kreatip betullll

hehehe, macam susah mau pilih siapa pemenang neh... bah sanang cerita..sia dengan senang hatinya mau bagi semua yang turut serta tu dapat hadiah... ahaks... bah kasi aaa kamurang punya alamat sana email sia.. butul ni...bukan cubaan

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin