TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-12-16

The Permulaan OF....




tidak banyak perkataan yang dapat aku 'muntah'kan pada entri kali ni...
walaupun benak ligat berputar...tetapi terasa seperti dibius...( bukan dibius chenta yeak)
aku sempat bermain dengan Adobe Photoshop CS dan mengedit gambar yang aku ambil di tebing sungai Tamparuli...
aku dah kehabisan kata-kata...

p/s mungkin kena mandi dulu kali ni... hahaha

11 KomeN pada :“ The Permulaan OF.... ”

BH,
siapa model dia ni?
hahaha...lol

wkkakak buli lawan cicakman kaini santutman ni ah. susa jua ni, asal menjelma mesti mo cari santut urg d jemuran. kekekek

BTW nice edit

model ko tu pakai spender ke ape tuh? wakakaka!!! brand ape?cap ayam kah? hehehe!! neway, cantik pic ni!

nice pic!model tu perasan tak BH ambil gambar die ni..?mesti lepas tu die tunduk malu2..hehe

Nice, nice... I laik..hehe the santutman memang meletup ni klu pg pawagam..hehe

Wel~hahaha..sia nampak bah ni urang time dia mau mandi sana sungai tamparuli...time tu sia atas jambatan..

CiCAk~adei... jangan risau tu..ni santutman tia amek urang punya santut...dia sentiasa bawa byk santut...hahaha

Lizzz~...errr.. tia plak tau jenama apa dia pakai tu... mungkin cap Nokia...hahaha

NadiNE~huhuuu...dia tak perasaan , dan budakhutan memang tak amek gambar time dia ngadap dakutan...karang tersebar plak mukanya dalam tenet neh... hehehe

ReNo~aiseh, tia tau, bulih lepas ka tu sana lembaga penapisan filem...hahaha

pergh semat gile jejaka kat tepi pantai tu yer..macam mencari seluar dalam yang hilang..hahahaha

hehe.. :) nice edition.. :D bbkk baa remy! :) hehe.. siou lama menghilang ko tau2 laa.. ni si beck ni.. lol.. :) rock on!

santut man! LOL

'santutman' mmmm...nama nyer pelik

santut kaler biru tuuuuuu :))

lols!

bah, slamat hari Krismas and new year 2009 ging.

Apa-apa pun.. santutman tu satu permulaan yang menarik bah hehehe

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin