TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-12-24

Percubaan


Harap harap Posting kali ni berjaya

Merry ChristmaS kepada mereka yang menyambutnya

Selamat Tahun Baru pada Semua


Ohaiyo Gozaimashita !

nota kaki : yes ! dapat bagi masuk gambar dah ari neh... (30.12.2008)
HOHOHO....

10 KomeN pada :“ Percubaan ”

ape kes kekasih gelap?hahah

Hehe.. :) happy holiday! n .. newy year aswell.. ;) :D

Salam Kenal.

Merry chrismas N Hepi new Year.

Happy New Year bro.. Semoga tahun baru kita bertambah MAJU..!! Hohoho... :)

awat ko cam senyap sunyi ni wei?huwaa! rindu lah aku kat kekasih golap aku ni...ngehehe.oh, ngan wajah menggedik:))

lol.. pic tu baa.. hahah!! :) santa kna langgar lol

Nadine~ yup, ada connection problem hari tu... :)

Ab-ra~ happy NEW YEar !

LiZZ~ ayaks...aku tak gelap aaa... terang sket...muahaha

BecK~ Ahaks.. Eppy NEW YEar Che BECK

GreG~ happy New Year Ongkol :)

BayuKk~ Salam kenalan gak... slamat tahun baru!

GurangaK~Hohoho..idup BBKK! hehehe

LiZz~ ades... terpikat gak aku karang neh... hahaha

BecK ~ hahaha...baru sia dapat upload gamabr bah tu ... ades...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin