TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-11-09

Spek Mata Berlubang


Did you ever know or ever see this type of glasses? or you may think you had seen it on MTV...

Some may think it’s a hoax , but really... there is a REAL pinhole eyeglasses out there. Crap? try google it...

Why am i writing an entry about this? guess why...

it is common that people with refractive error choose doctor prescribe eyeglasses as their solution to cure eyesight.But there is a technology invented alternately to eyeglasses curing eyesight , the gadget is called pinhole glasses.

WHAT IS PINHOLE GLASSES ?

Pinhole Glasses are the modern and affordable alternative to prescription eyeglasses, pinhole glasses consist of precision-manufactured lightweight perforated plastic lenses, inset into standard metal or plastic spectacle frames. They are ideal for sufferers of refractive eye disorders, the elderly and computer users as the pinholes - accurately formed by laser technology - allow only direct and coherent light rays to pass through into the eye.

If you suffer from myopia (shortsighted) and hyperopia (longsighted), cataract, astigmatism or presbyopia (loss of focusing ability) then you can use pinhole glasses to improve you vision.

Can I use it while I’m driving? NO… it’s a big NO! You side vision will be limited because pinhole eyeglasses only designed to let only direct light rays through into your eyes.It can be used only at stationary viewing but not while moving as it affects peripheral vision of the eyes.

To learn and know more or even to Purchase it and give it a try , you can check out this site

Pinhole Glasses

In order to write a good product review , i think i should test and try it first... but it's my mistake... i accept and choose payment with paypal ( i thought it's not a real deal , but i'm suprise when i receive a payment through paypal... guess how much is it? ) . Hopefully folks at Pinhole Glasses will send me a sample so i can make a re-review... although i'd already been paid ... ( am i allow to write down this?.... hahaha )

ok guys....I can write down a lot of GOOD effect of this peripheral if i want to, but honestly i'm not using it and hope never will , either prescribe eyeglasses or pinhole glasses...why? because i don't have any problem with my eyesight ...yet... and better stick with this proverb... PREVENTION IS BETTER THAN CURE !

6 KomeN pada :“ Spek Mata Berlubang ”

O_O"" okay.. tiatau uda apa mo comment tu tadi pagi.. O_O"" but anyway.. ;) heheh i seen those kind of spectical baa b4.. ;) heheh sana gurdian.. tia tau la mcm mo eja tu nama kadai.. lol lantak laa kan..? but serious it really giv u a clear vision ni.. ;) i'd try to wear it baa.. since im wearing.. glasses kan sometimes.. i mean.. O_O"" kalu d uma laa.. ahha!!.. n i think lastime tu sa pakai sbb i didnt wear my contact lenses.. O_O"" hmmm.. :) hehe.. eyes massager kaa kalu sa tia silap..? tu nama tu product.. lol but really its cool! :D nice post.. ;)

Beck- Ahaks, kalau ikut from their site, bukan eye massager, but macam spek besa...cuma spesel dia ada lubang-lubang... melalaui lelubang tu la kunu bulih dapat perbaiki mata...psst ko mau tau brapa sia dpt ntuk ni ? lima belas duit omputih (heharap dorang taktau translate neh)..hehehe

Sia ada try ni spek ni sana farmasi tu hari, kalau inda silap harganya dalam lingkugan 25 saja.. mcm inda percaya oh.. punya terang, sebab ya lah sia kan pakai spek, jadi tau perbezaannya.... tapi malu lah pula mau pakai jalan2 sana KK.... tapi sia rasa sia mau beli lah satu ni... untuk tinguk TV, tapi klu utk drive mmg inda sesuai.

Bambangan - wah, kiranya macam betul - betul ada la bah ni barang kan dan kesan nya pun baiek punya... nanti sia mo pi tinguk2 di guardian, si beck bilang ada sana ... bah ongkol.... konsikou gia melawat sia..

Ohhh kama panggil lagi sia angkol... matikudasai lah sia ni... ngehehehe ya ada tu barang tu sana guardian... hari tu sia try sana 1 borneo. tapi tinggal satu lagi time tu, kaler itam lagi tu... sekali pakai mcm lalat lah pula.

Bambangan~Hahaha... macam lalat ka? ya bah..macam lain jak kan, takkan lah mau jalan jalan pakai tu..nanti urang yang tia tau pikir kita neh something wrong... sot kali... ahaks...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin