TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-11-15

Hari Sabtu


Ades, kali ni aku bukan mau promo cuma rasa tia best... n tia siuk. KANAPA slooo-ow sudah connection Celcom Broadband tempat aku neh... kalau dulu , bukan men laju lagi. Tapi sekarang , kadang kadang tu langsung tia bulih connect , and kalau bulih connect pun talampau 'laju' kio!
Ahaks, dua kali sudah sia rasa sia buat post tentang neh... dulu time di Petagas. But anyway , anyhow... Aku cuba positif , mungkin aku salah time ( time urang ramai pakai ) or Celcom tengah buat penyelenggaraan dan penambahbaikan ( wah...berpransangka baiknya aku )... Tapi..aku heharap , pasni semuanya OK...

mau tanya bah kamurang ni yang pakai streamyx... okes kah jugak? macam rancang2 mau pakai streamyx jak di rumah... cuba tulung bagi info dulu..bdasarkan pengalaman kamurang..hehehe... aku mau balajar bah ni... tulung aaa

4 KomeN pada :“ Hari Sabtu ”

sy di rumah pakai streamyx, mmg bagus lah setakat ini. sy baru beli celcom broadband tp di papar nih kureng memuaskan. kalau kau mau tau pasal promotion atau streamyx punya product update klik http://www.streamyx.com cuba,try, test lah tgk mcm mana

hehe.. sa pun pakai streamyx cable.. :P stkt ni.. ok laa juga.. but if u set it auto connect.. kadang2 (jarang sekali but pernah berlaku n its pising.. heheh) dia mcm corrupted baa tu connection.. corrupted mcmna sia pun tia pndi describe.. huhuh.. ^_^ but auto laa baa yg bagus! haha! ^_^

cuba ko try p sna one point. (eh ini kaa tu nama dia..? nth laa.. :P tmpt pasg streamyx) n tanya2 tu.. kalau wireless mcm..(streamyx punya)~ kalau tia pun tnya jak yg promoter2 sreamyx durg d jlnan tu.. hehe.. ^_^

all the best.. :) laptop kaa..? atau pc..? <--- bonus.. lol ^_^

morning n happy saturday si remy. ^_^

sekarang ada promotion siap streamyx kini mobile...pi lah check tapi streamyx memang bagus lagi dari broaband dari segi connection tapi yg wiredlah, yang wirelessnya tgk kawasan....kalau wireless home klah...pegilah check...skrg dah pakai kat 3 taun 512 bolehlah d/load movie and follow drama series us, after us tayang kita tgk

Linda~Salam Kak Linda.. ahaks, wah, di Papar tak okes Celcom Broadband? maybe ramai pengguna... yup, tengah pusing2 web streamyx... try test tengok dulu

BeCk~Sia mau try pasang wireless punya , tapi sia guna PC..ahaks...tapi kadang2 kazen datang pakai laptop, so mau juga bagi can durang pakai tenet.. tapi slalu banyak kena komen bah ni streamyx...tu yang ragu2 tu... sia mau mcari info lagi juga ni..biar berbaloi...ahaks

Elle~kak elle pakai yang 512? cadang2 mau pakai yg 1mb..hahaha...tapi kalau ada yang lagi laju..lagi bagus! ... sia pun suka nengok movie and drama dari us..n japan n korea...ahaks... tak sabar nunggu cerita terkini heroes n prison break! wahhh!

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin