TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-11-17

Buli Ba Kalau Kau !~ part 1

Yups! akhirnya aku mengamek gambar dan bergaya ngan baju BBKK yang telah selamat aku terima dalam minggu yang lalu-lalu. Bukannya tak sempat pakai dan bergaya , cuma belum ada kesempatan ntuk pakai ntuk aktiviti yang sesuai...hehehe... Kalau bulih ntuk mau kasi tayang di KK..hahaha... nah, skali tinguk terjumpa plak karang dengan kawan2 lain yang pakai BBKK...ahaks...

Trimas ! buat Alvin (defoo ) dan Andy ( Gurangak ) yang telah men-Start projek BBKK ni... dan kiranya jadik macam t-shirt rasmi Sabahan punya blogger... bah , kalau ada antara kamurang yang mo baju macam ni... kamurang bulih pi tinguk di blog durang ataupun klik saja tu ikon / logo BBKK sana tepi blog aku... Aku beli 2 Tshirt... 1 hitam , 1 putih dan 1 sticker kereta... jan jeles aaa... jeng jeng jeng... ada gambar aku di bawah neh pakai BBKK... gambar yang lain? hehehe... tungguuuu... oh ya...durang ada produk baru tu... aku mau kira2 budget dulu neh..kalau cukup..mau beli lagi..bulih bah kan tu A & A ( Alvin & Andy )...


Ahaks ! Buli Ba Kalau Kau ! salah satu daripada ungkapan yang popular di Sabah neh... kalau sebelum - sebelumnya Aramaiti ! pun antara yang popular jugak... apa lagik yang pernah popular dan menjadik kegemaran ntuk orang cakap yeak? erm...cuba kamurang try recall balik... kongsi lah sket... hehehe... tak semestinya Sabah jak..mungkin negeri lain pun ada gak perkataan2 yang popular...cuba bagitau kamiurang

8 KomeN pada :“ Buli Ba Kalau Kau !~ part 1 ”

Uiii smart la bos. Sa paling suka yg kaler itam ni. Contrast tul sama tu warna d tgh2 kan.

Pemes suda ni BBKK ni, kemarin sa nampak org pakai dalam TV.

Lupa pula ungkapan-ungkapan lain yg pemes2. Tp mgkn ni salah satu "Cuba Try Test Kinam" selalu dgr time study dulu.

Smart!!... punya men match tu baju sama car sticker ko.. hehehe.. mesti urang berpaling berkali-kali mau makesure ni kan... khekhe..

'Dari Ko Sija Baitu' - dikira popular juga ka ni? huhuhu

heheh nice oo ngam.. ^_^ love the design.. ^_^ harap2 tu logo tia changed! ^_^ serious.. lol ^_^ ya baaa.. memang cantik oo! :D ngam ko pakai remy! ^_^

Rasanya ada satu lagi - "Komon Oyo!" boleh terima kah?

PASS lah kita geng..sama warna baju kita neh ^_^

CicAk~ wah , ada masuk tibi juga ka tu.. ya bah, cantik bah itam..match tul... ko sudah ada kah tu? "CUBA TRY TEST KINAM"...ades, sia pernah dengar juga..tapi yang tu kinam teda plak masuk... huhuhu..lain iskul kali... ahaks

Kuai ~! Dari Kau Saja Bah tu..hehehe... ya tu pun popular juga kan..tapi kurang meluas bah dia punya populariti...mcm lebih kurang juga maksudnya dengan BBKK.. ahaks... tu sticker
ngam..tapi macam kecil bah plang...

Beck ~ hehehe...ko sudah ada ka tu beck? ada lagi satu yg putih ..tapi sia bulum pakai... :)

Linda~ wah kak... "komon oyo"... apa maksudnya tu kak... macam pes time plak dengar tu.. hehehe

Belle~ cayalah beck! kasi sentiki dulu!

"Main Kau Burung" <-- ini buli jadi ka? KwkakaKAkak.. bayangkan kalau tu jadi T-shirt design.

CiCaK~wah! sia sukung ni jenama! ..hahaha... MAIN KAU BURUNG!... popular tu!

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin