TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-09-18

Template baru ?


Salam dan Salam... hahaha... Template Budakhutan bertukar wajah lagi . mesti korang tanya kenapa mo tukar? Sebab... yang template sebelum ni macam ada prob, lama plak mo loading.hehehe.. kali amacam... ada perubahan or sama gak? dan apa pendapat kamurang dengan template baru ni? ok tak? atau macam ada something wrong?
Kalau kamurang rasa, okes bagitau...kalau macam tia okes pun..bagitau jaklah...musti kena tinjau pendapat ni...nanti budakhutan buat poll undian kat bawah...hehehe...
ntuk post kali ni...kuranga sket wordnya..saja mo test ni...
oh yak... blogroll/bloglist kengkawan hilang plak..ades... kena carik semula neh..
ari tu ada wat post tentang anugerah, dalam tu ada link...selamat gak..hehehe. Kepada yang menerima anugerah dan mem-pasingkan atau tanyang di blog masing masing..makaseh diucapkan..ahaks...
bah... umur panjang kita berjumpa lagi...
sekian dulu berita dari angkasapuri... kesian...eh..sekian

3 KomeN pada :“ Template baru ? ”

macam bah ko tukal2 ini template ni (bunyi cam tempeleng saja oh kan)

hehehe...sia donload templatenya, pastu edit edit sikit...hehehe... bulih bulih la bah

nice bah ko punya template ni...cayalaa!!!

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin