TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-09-14

Anugerah TerindaH

Salam..salam dan salam...wah... budakhutan terima anugerah... masuk ni dah tiga (tapi belum wat lagik..hehehe). Ok bah... mau buat la bah ni. Terima kasih diucapkan kepada NESLO , BAMBANGAN , ALONG di atas anugerah yang diberikan…(adaka lagi yang bagi?)..terharunya diriku ini...

jeng…jeng…jeng... lepas dapat anugerah, selalunya mo kasi pasing pasing kan. Kali ni budakhutan kasi twist sikit ( ala bulih lah bah kan …jangan marah aaa). Maka saya dengan senang hati dan rela hati ingin menyampaikan anugerah CINTA atau LOVE kepada semua kengkawan yang masuk dalam blogroll budak hutan ( ramai tu..ala... tia mau pilih pilih, nanti kamurang bilang sia pilih kasih sayang, nanti kamurang merajuk tu... susah sia mo pujuk ) ada lagi yang hilang dari list ni time update blog ari tu..huhuh.. nah..tu award dibawah ni...

Anugerah untuk kamurang...

Kenapa Anugerah CINTA / LOVE ? sebab...budakhutan mo berikan ucapan terima kasih dan penghargaan di atas sokongan dan dukungan dan sikutan kamurang yang sudi menjenguk dan melawat budakhutan...uhuk uhuk...

-menyebarkan pesanan untuk Selamatkan Urang Utan kita... kalau bukan budakhutan...siapa lagi... eh... kalau bukan kitaorang semua , siapa lagi mo tulung... si Batman? ( sia rasa Keluang Man mungkin ikut tulung ni). Kalau jalan jalan ke Sandakan jangalah lupa singgah di Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre okes...

Dan... terpulanglah pada kamurang utk menyebarkan atau membagi bagi atau menyimpan anugerah LOVE ni... 


PENERIMA ANUGERAH

Bersama-sama anugerah ini , budakhutan jemput korang utk tengok video2 yang menyentuh jiwa gelora...
VIDEO 1


VIDEO 2
SELAMATKAN URANG UTAN ...SELAMATKAN DUNIA...
”Save Orang Utan , Save The World”

rujukan dan bahan bacaan

11 KomeN pada :“ Anugerah TerindaH ”

suka kau sm munyit aa..eh gobuk ka tu? hehe...thanks 4 the lovey award..;p lap ya..hahah

thank you, domo arigatou, ponsikou, kotouhadan, nandri, terima kasih budak hutan.. ;)

pergh!!! pes time ni aku dpt award....adoi,terharunyer...wakaka!! award LOVE Lak tuh...kamu sayang aku naa???lalalala

Aku... aku.... aku mau nangis tiguk tu klip... ohhh tidak, bukan pa, dulu sia pun membesar bersama2 dengan diorang ni bah, bukanlah tidur sama2 atau apa, emmm beliau sia kerja dengan Jabatan Hidupan Liar di Tabin, jadi kami selalu kena bawa masuk keluar hutan, selalu juga ni p sana sepilok p tulung2 tengok tu anak2 orang hutan. Kalau adik sia perempuan pula bukan setakat orang hutan dia pigi kasih selamat.... tu badak bah diorang p cari, selama 10 tahun lebih, baru sekali kena nampak badak di Tabin ni...(masuk news juga tu hari) aduhhhh sedih ni... harap2 hutan rezab yang ada di Sabah dikekalkan dan terus dipelihara........

terima kasih geng kasih aku munyit,,ekekek,,

love u too,,,hahaha

Claire:hehe...cumil bah tu gobuk

NesLo: Okes bah..
urangranau: uiks..banyak jua bahasanya tu...

Neo: bulih bulih la bah tu...

Lizz: awat tanya lagu tu? hehehe...sahur sahur

Bambangan : wah..kiranya ada pengalaman
secara direct lah neh ngann urang utan..membesar bersama lagi tu...macam tarzan plak..

Ira: pelihara munyit tu bebagus..dia pun ada perasaan..kekekeke

Biskutrajin:sama sama... jejaga biskut tu...

hi.. tompang lalu.. suka blog ni..

Sedih juga tengok...!!! Tak pernah lihat OU secara live. Pernah pergi Sandakan tapi tak pernah pula pergi ke tempat OU tu. Nanti satu hari saya akan pergi melihat secara live.....Hmmm.nice blog.

SELAMATKAN URANG UTAN DAN SELAMATKAN DUNIA.

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin