TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-09-04

Merdeka 2008 di Ranau- Siri 2

Salam Ramadhan..salam perpaduan...
ahaks... seperti dijanjikan meh kita nengok video yang sempat budakhutan amek time waktu sambutan merdeka di ranau tu... best tul eadiks tu membaca sajak... feeling abes!

untuk mereka-mereka di perantauan...
JANGAN LUPA BELI TIKET .... BALIK RAYA ! ...hehehe


VIDEO 1


VIDEO 2


VIDEO 3


worait kengkawan...
"kucing bawa tidur,rimau bawa igau..
masuk tempat orang, bawa otak bukan pisau"
-petikan lagu, Mantera Beradu

5 KomeN pada :“ Merdeka 2008 di Ranau- Siri 2 ”

ya betul di ranau 2 sbab ada sa nampak gambar budak² Sk. Pekan 2 Ranau...

wah mcm best juga tu...

kalo aku kat jb...nk balik jb gak...kene buy tiket kaa??kuikui

Wah, ada 'dot com' sendiri sdhah.. Syabas :)
Oh ya, selamat berposa juga ya.. :)

Isaiahezra: ngam bah kan...best bah dorang tu... :)
LiZZ: yup..kena beli tiket 'cuti'...hehehe
GurangaK : Andui bah..baru balajar bah sia gaman... hosting masih lagi guna blogger neh...

ok ba tu bro, ko guna jak blogger ni lagi senang mo update. domain name tu kasi urg senang cari ^_^

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin