TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-09-11

CICAKMAN 2 : Planet HitaM

TENGOK !


wah! mungkin budakhutan dah terlambat untuk info ni , tapi tak kira jugak , nak gak kongsi ngan korang semua... CICAKMAN 2 : PLANET HITAM. Apa pendapat korang lepas nengok trailer tadi tu? Mengancam betul bah kan.. (ades..kenapa lately jadik promoter plak aku neh) Cicakman 2 akan ditayangkan di panggung wayang Malaysia bermula 11 Disember 2008. Cicakman ada musuh baru Rrama - lakonan Tamara Bleszynski , pelakon Indonesia ( lawa ooo )...


Hehehe... saja bah mo kongsi dengan kamurang. Untuk meningkatkan lagi motivasi dan keyakinan diri dan menyokong industri perfileman Malaysia. KRU da best! . Cicakman 2 : Planet Hitam akan ditayangkan(trailer mungkin) jugak pada Festival Filem Antarabangsa Pusan yang ke13 di bawah segmen " Asian Super Heroes " atau nak jugak cakap dalam bahasa " Adiwira Asean ". Fuh... tak sabar plak aku mo nengok ni... kamurang tinguk jak special effect dalam trailer tuh. Yusry KRU gak cakap , akan lebih banyak aksi seperti yang penonton mahukan. Uinah... boleh kasi kalah francais superhero Hollywood ka ni a? welll...kita tunggu dan lihat....

siapa bakal kembali ?

Pelakon:
Saiful Apek , Aznil , Tamara Bleszynski , AC Mizal , Adlin Aman Ramlee , Sharifah Amani , Fasha... dan ramai lagi... cameo pun ada - Karam Singh Walia (cayalah!)

Yusry dan Tamara

Tarikh Tayangan (setakat ni) : 11 Disember 2008

budakhutan akhiri dengan pesanan...
"are you smarter than a 5th grader?"

14 KomeN pada :“ CICAKMAN 2 : Planet HitaM ”

Tamara is a drop dead gorgeous! Plus with the sut,berdarah hidung la para lelaki ni. hehe

Hmmm...ko ni mell, teda la ba sampai berdarah hidung ^_^ jgn ko pandang rendah kami lelaki ni hehe..

MELL : iya bah.lawa bah dia tu..mengancam ooo
DefOO: aku sukung.... kami dapat tahan jua tu...(cover cover)

defoo: iya la ba..haha..mengkali hidung sy yg berdarah ni tau..kekeke

Wuiii, Karam Singh Walia pun ada... hebat! :)

I saw the first movie, tapi sut dia tu nampak too plastic la. Sia tunggu dis movie kluar di Astro seja... hehe

erkkk .. cam menarik la pulak
tapi tatau sama ada oke ke x ..
x pe.. tunggguuuuuuuuuuuuuu

Uiii, musti mau tinguk ni. Support Malaysian movie. Support Malaysian (Sabahan) arttist juga **Sambil jeling-jeling manja si Defoo** Hikhik.

Budak Hutan, apa bah namamu ni? Macam lain jak sa panggil hutan-hutan.

KK area mana? Sa pun dari KK juga ni.

>mell : ades...kenapa plak idung ko yang berdarah ni Mell...
>Nessa : la... napa tunggu di Stro.. tinguk bah di panggung...baru best kio..
>Zool : Confirm bro..dalam kategori wajib tonton neh...dah kuar nanti kita bagi komen..
>Lily : ya...kita tunggguuuu bah sama sama.. eh..mana sudah tapau sia? hehehe
>Puteri Ezza : Panggil saja bah sia Reme.. sebutan (ray-me)... hehehe..kenapa tanya nama ni.. sia teda buat salah bah... huhuhu
di KK bah ni... cuba kurik kurik cerita dalam blog ni...ada tu..

letak gamba dia bah.. nk nengok comel ke idak..

awat aku tgk cicakman 2 ni cam lagi meletop teramat yer??cam cite omputih2 ni...xsabo den :P
budakhutan ni aku tau nape die sawan sangat ni...die angau kan tamara lah tu!!hahaha

Wah LIzz... baru tah ternampak komen mu ani...

hehehe... ya la ...nak tengok tamara la ni...
aku pun tak sabau dah mau tinguk cicakman2 neh..

sa pun mo p tgk Cicakman 2 sbb ada Tamara nih. Hehehehehehehehheheeee.. susa d lepas kan

hehehe...betanding kita sepa tinguk dulu...ahaks... ya bah..ada si tamara...lawa owh.. eh..tapi sia suka sama si OLIVIA = velove vixia... hahaha

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin