TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-09-08

Cerita Bersiri Heart (versi Kanak-Kanak)



Aku Kangen Sama Kamu Ahaks, itulah antara bait-bait ayat yang akan korang dengar dalam siri Heart ini. Terus terang budakhutan cakap , cerita ni BEST dan bleh wat korang tersenyu, dan tergelak sesambil teringat kisah chenta dan cinta monyet di alam persekolahan / kanak - kanak yang lalu ( ehem..ehem..disebabkan budakhutan belum masuk kategori remaja, maka tak termasuk dalam golongan demikian / tersebut.. hehehe )

yup , dalam bulam September ni Astro Kirana akan siarkan siri ni kat cenel 122 ( yang ada Astro bleh lah nengok ) Fuh , sekali wat research ( ades , cam susah plak bunyinya... ala google jak) , Maka banyaklah info yang terjumpa tentang siri ni.ahaks... dan yang paling mengkagumkan , drama bersiri heart ni turut disiarkan di TV Taiwan, Adus..drama bersiri melayu ada tak? Cuba korang nengok link ni... http://www.pts.org.tw/~web01/heart/ ... cayalah !

Setakat ni, ini saja lah BudakhutaN tau tajuk dalam siri ni. Kalau tak silap ada gak sambungan dalam siri remaja plak. Okes... kamurang tengoklah bila date siaran dia aaa...di Astro Kirana - 122.
AKU CINTA RACHEL DAN LUNA
( 02 September 2008 )


KANGEN RINDU 1/2 MATI
( 09 September 2008)

BEREBUT PACAR
(16 Septeber 2008)
PELANGI CINTA
(23 sEPTEMBER)

GENK SEKOLAH KEPLESET CINTA
(30 September 2008)

BEDA LHO TEMAN AMA PACAR
( Ogos 2008 )

KLIP VIDEO





post atau entry berkaitan :

AKU CINTA RACHEL

32 KomeN pada :“ Cerita Bersiri Heart (versi Kanak-Kanak) ”

gmabarnya mantap. bikinan sendiri atau pic sebuah film

Kapanpun... gambarnya ,dipetik dari laman web TV Taiwan , ya..cuba aja pergi ke link yang diberi di atas itu.. :).. sampai ke Taiwan sinetron nya... keren bangat.. :)

Sia sempat juga tengok ni sinetron tu hari.... emmm ada sambungannya kah tu? tapi cam dia suka pula dua2 pompuan tu kan.

Bambangan... (sedap plak nama neh... lapar trus aku). hehehe. yup...dalam bulan september ni dorang siarkan kat astro kirana... semalam ada tengok?

wahhhh .. cam bess jerrrrr ......
kalau filem2 indon nih suka sangat dengan nama luna ...

babe....seriously sinetron nich emank keren banget dech....aku udah nonton di sctv kalo ngga silap..(budakhutan,aku dh bgtau kan psl ni..wakaka!!!).cuman,bila udah besar..agak busan dikit..kalo yang ini..best banget kerna asik ama pelakon2 cilik yg imut2..cute woo(aku tau budakhutan dok usha rachel n luna je ni...:P)

LiLY : ahaks... luna ...luna maya..? eh betul ka tu? dah tengok ker? jangan risaulah ...ada gak ulangan tu

LIZZ : wadus... macam ori plak ko ni dari seberang..hehehe. iya, bener... rachel itu cute... tapi bila dapat tau yang dia ni sebenarnya berdarah kacukan Jepang (jepun yeak).. wah.. hebat banget sih itu anak... namanya Yuki Kato... arigato gozaimasu :)

wa...sa pun ada juga tingu ni cereta ni..tp nda berkenan sa...teringat sa cerita heart tu..uiyo..nangis2 lg sa tinguk..but mcm nda logic...

ada lg satu,tu hig heels vs entah apa tu tajuk..tu pun ada sdh bersiri kan??keke

ok.aku omom dlm bahasa inggeris saja.(sorry)IS that all the heart series chapter?from aku cinta racheal dan luna until BEDA LHO TEMAN AMA PACAR.Itu saja kah?bls koh.atau anta email pada gue.abgshafiz@yahoo.com.Racheal itu cute benar.ingin gue jumpanya.bls koh.

PrinCeSS : hehehe.. sian ko sampai nangis nangis lagi... undui...

Anonymous aka abgShafiz@yhoo.com...: Nope.. from what i've read , that's not all ... baca dong entry nya. If i'm not mistaken , sirinya ada lagi , tapi yang versi remaja dan pelakonnya bukan lagi Rachel @ Yuki... yah...Rachel itu orang Jipun yach..

hello..nk tnye kt tuan punya blog nih..

"camne nk ltak photo budak2 tuh?? mksud sy bdk2 pelakon heart tu lah.. "

klo bleh kasitau tlg ye..

http://www.roxprincezz.blogspot.com

ROXprinceZZ: wah..peminat setia dorang lah ko ni kan... hehehe, copy jak gambo tu, save...

MyCouple : Dah tengok ? best gak lah kan... teringat waktu zaman kecik kecik dulu...ahaks

babe!!! mana donk bisa gwe dapet nonton online??gwe udah nonton, cuman mau nonton lagi bareng temen2 lain..aku carik kat utube xder lak naa?ko ade jmpe kat ane2 wei?

hehe.. ye lah sy mnat sgt ngn dorang

yerlah tapi nk copy kt mne?
BudakHutan amik pix di0rang tuh kt mne??

balas yee..

Selamat balikk kg gakk ye!!

RoxprinceZz : wah...ni mesti baru nengok citer neh...ahaks,takper ada ulangan lagi dalam bulan ni dan bulan depan... karang budakhutan wat update tentang tu.. gegambo dorang dapat kat mana? cuba rox ikut link kat atas yang dari taiwan tu.. sure ada.. n if nak cari lagi google jak... hehehe..tapi, susah gak nak cari gambar si Rachel = Yuki Kato ni...

wslm BudakHutan

ohh ok thnxz soooo muchhhh bdk utan

ko ni mmg bdk utan ke?
hehe..

ehh.. nii..

camne yg taiwan tuhh
aq xtau la bhs taiwann..
camne nk carikk..
ish..ssh btul laa..hehe

Salam ROX, ahaks,banyak gambar dorang neh, kalu rajin try search dalam google image (yuki kato,irshadi bagas), dalam banyak banyak tu ada yang terselit dalam friendster kengkawan indo ,
yang taiwan plak, bila dah masuk link kat atas tu, klik menu sebelah bawah kiri atau bleh trus pi link ni http://www.pts.org.tw/~web01/heart/page_1.htm , then bila dah masuk, bleh a klik menu menu di bar yang kaler pink tu... selamat men try

tima kasihh..!!

Bdk utan, bl0g aq dh ada sh0utb0x

tp shtb0x tuh ada kt bwh skali kt bl0g tuhh
haa..kasi cmmnt kt c2 la k?

waa.. cute nya si rachel tuh..

Rox- yup...dah tinggalkan beberap nota pendek..hehehe

Anis - hehehe...aweks aku tu...

hahhaa..

umo ko bape ek bdk utan??
klo ko nk tau, r0x & anis tuh org yg sme lah..hhe..

bdk utan, umo k0 bape nih..

Anis - wah... tanya umo neh... dah dalam kategori bleh kahwen dah ni... huhuhu

hahah.. nk kawin dh ke? hihi

tp klo ko nk yuki/rachel jd aweks ko,
umo dye 13
aq rasa ko nih dh tua, x sesuai ngn dye..hhehehe
ko plih la 'rachel amanda aurora' mesti ko suka.. haha
tp aq xtau umo dye bape
huhuhu

Anis - yup, umor si Yuki tu baru 13... muda lagi, cam ko kan... hehehe... Rachel Amanda Aurora, ades, nama jak pun bikin aku takut...tak mo aa... mo rachel gak... tunggu dia lah neh...ahaks

hahahaa.. sukati ko lah. lgipon aq nih bkn nye pakar pencarik jodoh. ahaahhaha..

tunggu dye kt mne? kt bus stop eh? hhehehe

anis kato?

hahhaha..
waa..kan best klo aq jd adek yuki tuh
hehe.. dh la cute
hikhik..byk sgt berangan

baeg
p balek kpg jak lar..hwehe..

trus kapan lagi ada sambungan cerita heart ?

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin