TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-07-21

Pertandingan BadminToN 2008

BADMINTON 2008


brader Awang mempamerkan aksi terbang
"Hikmat Putaran Medan Magnetik"

Yup! Pada ari SabTu yang lalu telah berlangsungnya Pertandingan BadmiNTon tertuTup peringkat Opes kitaorang. Penyertaan dari warga opes amat menggalakkan. Kiranya , pertandingan kali ini adalah kesinambungan daripada pertandingan serupa yang berlangsung pada tahun lalu...

Juara Bertahan beregU Lelaki !

Pelbagai aksi dan ragam dapat disaksikan , pasangan Regu Juara masing-masing cuba mempertahankan kemenangan yang telah dijuarai pada musim lalu...ewah..musim lalu plak..

Kalu korang tertanya-tanya..aku ada main atau tak...hehehe, musim kali ni aku tak main... aku x sampion bah... ahakz, kalu teda aral melintang, musim depan main lah kali... yaikz! and untuk info korang gambar aksi brader Awang tu waktu dia tengah men-men ngan brader RosLih... dia pun tak ikut bertanding... simpan power...huhuhu

PencabaR Juara .... aiseh.. naib johan jak jadinya...

Untuk kategori kali ni, macam musim lalu gak... Beregu Lelaki , Beregu Wanita dan Beregu Campuran... Yang masih mempertahankan kejuaraan dorang ialah pasangan Beregu Campuran dan Beregu Lelaki... manakala pasangan juara Beregu Wanita HnZmusim lalu telah tewas di tangan pasangan Beregu CnR pada pusingan akhir...

bergambar setelah selesai pertandingan
yang lain dah balik dah... tinggal ni jak... ahakz...

semoga musim depan akan sukses jugaklah adanya... Ganbatte !

hehehe... tak banyak bleh bagi masuk gambo... karang dorang komplen plak... ahakz...
jangan mawah...aaa ( tunggu o respon dorang besok..kalu okes n dorang setuju enter Frame...then banyak aa gambo...)
ciao de miao!

2 KomeN pada :“ Pertandingan BadminToN 2008 ”

woitt..mcm pic awg smangat 2 huhuu..tp bkaki aym

tO lis: Wah.. sampai jua ko akhirnya... hehehe... mo jua kasi masuk gambar kamurang...tapi bulihkah... hehehe karang kamurang marah plak sia..

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin