TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-07-17

Apa Yang Terjadi ? Part 1

Ahakz? apa Yang terjadi dalam tempoh 'kehilangan' dari mem-blog bebaru neh? hehehe... aku persembahkan dengan gegambo jak lah yeak... selain daripada packing mempacking


Aktiviti Gotong Royong Perdana Kat Opes

dengan rasminya aku di lantik ntuk menjadi orang parit...
hehehe... itulah tugas ntuk kumpulan kami... ahakz..
berat besi tu... woooo...kat bawah ada lagi

waktu rehat tengah hari... bergotong royong momom...
aku tak join sekaki... batuk dan demam waktu tu...
tekak pun kureng jak... ades...

LAMBAT KE TEMPAT KERJA

kalau sesapa yang tinggal area Tuaran / Tamparuli dan setiap pagi lalu jalan yang sama sure dah masak dengan keadaan sesak yang berlaku... kekadang okes.. kekadang tara okes...
hari tu Sesak bukan main panjang... sure lambat la pi keja... sesapa yang ada baca surat khabar Daily Express musti tau kejadian eksiden tu kan.. ades...

moral nya... Berhati - hati di Jalan Raya !


yaiks... banyak laie akan ke udara... hehehe
Tak payah tunggu waran tangkap... baca jak!

2 KomeN pada :“ Apa Yang Terjadi ? Part 1 ”

:: budakhutan: lama tak menjengah...

:: di KUCHING... banyak besi penutup longkang dah dilesapkan oleh para peminatnya... emmm... kesian kat DBKU/MBKS kena tanggung kos menggantikannya... duit kita juga tuuu...

lama pak ngah... letih dengan POLITIK negara dan kosentrasi penuh untuk tangani kenaikan harga minyak... perlu di seimbang serta di dikurangkan mana yang patut...

curi besi? Sabah dah rasa... hampir satu Sabah gelap / 'shock' bila satu pencuri jadikan tiang letrik ntuk kabel bervoltan tinggi sebagai sasaran ntuk curi besi...

tak boleh pakai...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin