TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-07-23

Heart - Beda Lho , Teman Ama PacAr




ehek... ni gamabr hiasan jak yeak...

wah... apasal tajuk entri kali neh spesel sket? hikhikhik... Ni semua gegara tertengok cerita dari seberang ni kat Astro Kirana semalam... Fulamaks, kisah CINTA bebudak yang kiranya sarat gak ngan mesej. Dorang wat cerita ni macam cerita HEART tu... Soundtracknya memang pun amek dari filem tu.
Walaupun dari segi storyline tu cam longgar sket , tapi rasanya tepukan gemuruh patut diberi pada pelakon-pelakon cilik yang berjaya membawa watak memasing dengan jayanya!. Aku tengok cerita neh...senyum memanjang..." ades, jiwang gak cerita bebudak neh" itu jak yang berputar ligat di kepala aku... tapi for sure itu realitinya kan...ala, takkan korang tak pernah berperasaan camtu time kecik dulu... walaupun bukanlah tahap cinta super...mungkin minat/suka tahap gaban jak... hikhikhik...
Okeslah... cerita lelebih pun tak besh gak.. korang nengok lah dulu cerita tu... pastu bagi komen yeak... kita kupas cerita tu sket demi sdeket...

try gak carik gegambo dari tenet ttg crita neh.. tak jumpa la...

owait.. tengok yeak...

7 KomeN pada :“ Heart - Beda Lho , Teman Ama PacAr ”

tgk dah cite ni kat channel sctv..seriously,lg best dr heart yg movie nyer..bdk2 tuh hebat2..yg bestnyer..bler dh beso nnti,muke memasing lebih kurang same je ngn watak dlm heart the movie woo..

xrugi tgk cite ni.best sgt2..

eh... Lizz kat mana ko nengok cenel SCTV neh? owh, cerita neh bersiri yeak?

memang best...budak hutan time nengok citer ni...nangis2 woo..tepaksa la support..ikut nangis jugak..haha

KazaR :- alalala... buyuk (tipu) c kazar neh..., x kasi dia men AO laie baru tau... kasi kuarantin! hehehe

hahaha!!!org jb kan dpt channel indo woo..best woo..cite die superb :) bersiri...ko akn tgk smpi die beso..kikiki

mane nak download full cite heart series...???reply kat aku punye email rakariel@yahoo.com

Lizz - pekabo ko Lizz... hehehe

RidgeZ - takde torrent ataupun tempat yang ada bagi full... tapi kalau ko carik kat you tube ...ada... if tak silap ntuk siri ngan tajuk..heart beda lho teman ama pacar...
kalu tak dapat gak..ada list bila ulang siar kat tepi atas tu

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin