TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-07-27

Kompang 2008




(video kompang di dalam)

ades... Saket belakang plak. Nyusun bata , wat lubang ( bur) , angkat2 barang... fuh, penat gak. Ahakz , besak a tu... hari ni sambung lagi wat kekeja mengemas rumah, dan mengubahsuai sesikit....




Oleh itu, aku bagi korang nengok gegambo dan video la plak ntuk time neh. Video dan gambo dari Festival Kesenian Islam 2008 yang bebaru ni berlangsung kat Wisma MUIS. Tapi , aku dapat pi yang time Pertandingan Kompang jak. Kira okes jugaklah dorang men hari tu. dengan skill dan teknik yang awesome dan aku kira up to date jugaklah. Kalau korang dengar dari jauh , sure korang ingat pancaragam tengah wat persembahan. Besak a tu ada yang mantap dan power...ada yang kurang bertenaga... jalan jauh kali... dari Tawau ada , Sandakan ada , Beaufort , Keningau , Papar ( ehek , kalau ada silap dan terkurang bagi tau yeak)...


oleh itu terimalah persembahan daripada.... jeng jeng jeng ( sound efek )





okes tak video tu?

0 KomeN pada :“ Kompang 2008 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin