TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-07-03

Akhirnya....


Akhirnya....

key to FreeDoM !

wadus... di kesempatan yang ada untuk meng online wat masa ni aku gunakan untuk mengupdate blog dan melawat kengkawan punya blog...hehehe. Sebelum pc ni di pack dan di bungkus utk dibawa ke habitat baru...

Apa? Habitat baru? yup! kitaorang akan ber PINDAH ke rumah baru... YEAH! so so happy and excited ... macam urang bilang tu teruja !... ehek, ini bukan pun skandal atau kununnya konspirasi politik yang membabitkan mana mana kedutaan ( ades... ) dan kenyataan oleh USA.... wah! betul bah geng... kamiurang dalam proses pindah ke tempat baru... yang otes...

cuba kamurang teka... di mana... hehehe

Dijangka dalam masa seminggu dua ni... urusan perpindahan termasuk semua kelengkapan dan bahan - bahan keselamatan cam jeriji akan siap dalam tempoh tu... agar keselamatan bebarang lebih terjamin... huhuhu...

So dalam proses peralihan ni , dah berapa hari dah tak tengok Tibi dan tak mengupdate blog neh... jadi jangan kamurang marah aaa... lawat lawat jak bah.. nanti sia baca komen kamurang...

orait... mo packing lagi ni... banyak betul komik sia mo dipacking... mo brapa kutak sudah ni... ades...
kamiurang tia sewa lori...men angkut sindri jak..banyak kali trip tu... hehehe


Kazar dengan expression coffee latte... hikhikhik

wokes... salam salam...

10 KomeN pada :“ Akhirnya.... ”

budak hutan, my family pun baru dpt kunci pindah sana..pp kan..then we'll become neighbour soon..

oppss salah tempat, hihih malu gue, family sia pindah di afrika pula tuh..

wow!!best ek pindah umah baru...tapi sure penat woo angkat2 barang..huhuhuh

is this place punya initial I.P?? hehe, just guessin -_-

wahh . pindah yerr ..
cantik tgk lokasi rumah ...
atap biru
:)

BudakHutaN 2 UrangRanau- nah.. dimana gia kluarga ko tu.. jadi jiran ka kita nih?hehehe

BudakHutaN 2 Lizz - Betulla Lizz... penat wooo.... belum habes pun susun..

BudakHutaN 2 Ami3 S10 - aiseh, salah lah dear... ni Bandar Sierra...

BudakHutaN 2 LiLy LuLu - Ahakz.. cantik meh? bulih lah bah...

To BiskutRajIN - isk.. besa jak bah tu... asal ada tempat untuk aku berteduh dari hujan dan panas...ewah.. hehehe

OMG budak hutan..I know exactly this place,sy tgk design tangga pun i know suda.

Ada la kaum kerabat i tinggal disana, selalu jg sy pegi melepak there. ngehehehe

well mell... memang confirm lah ni sini bandar sierra...
bah , bulih la ko ajar sia matematik ni... :)

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin