TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-06-23

Hari KeluArga Opis 2008




yaiks... dah beberapa hari tak update neh...
saja jak tu...mo bagi can urang utk nengok tu sumandak kaamatan lama sikit... hehehe

Okes, apa kabar kamurang semua? heharap okes la bah kan. Di pagi yang mulia ni , sia mo serita pasal Hari Keluarga Opis 2008 yang di buat di Pantai Tanjung Aru pada 21 Jun yang lalu. Wah ! tahap meriah jugaklah , walaupun kehadiran sedikit kurengsss... mungkin sebab harga minyak naik n bulan tua kali... hehehe


kedush!... keluar tu kertas kertas... upacara perasmian daa..


Apa apa pun , trimasss diucapkan kepada semua yang datang dan memeriahkan keadaan. Buat pelajar - pelajar praktikal yang bertungkus lumus bekerjasama ntuk wat Hari Keluarga ni, SYABAS wat korang. Banyak gak acara yang di adakan. untuk bebudak ada... untuk mak and bapa budak pun ada... dan kitaorang pun ada gak wat ntuk pelajar praktikal... hehehe...

Dalam perjalanan majlis tu, kira risau tahap gaban jugaklah, langit mendung macam dah nak melepaskan hehujannya... tapi syukur gak... kat area Tanjung Aru yang ada restoran dan gerai gerai tu... hujan turun kat area tu... tapi kat tempat kitaorang...ada sedikit gerimis, tapi tak lama...
ahakz... dorang wat acara wat Istana Takeshi (istana pasir daaa..) dan jugak lelain... dah ada pertandingan, sure lah ada hadiah... hehehe... sia jak tia dapat hadiah ni... ades...

owait...
bingung karang kamurang mo baca cerita aku ni... rush sket neh... mo pi meng eksersaiskan diri... hehehe... di Taman Rimba Tropika... ubah rutin sket...

orait geng... another story...another post... till we met again... :)



0 KomeN pada :“ Hari KeluArga Opis 2008 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin