TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-05-20

Earn More ? Why Not ...


EARN MORE?



It’s a new ‘Opportunity’ on the blogosphere. Yup, the main trick to earn money from the net is , multiply your source of income. Don’t just stick and feel comfortable with one. dig for some more. Ahakz… this is a good news to us blogger. Want to make money ?

“Do you have a blog and want to make some extra money? Then bloggerwave gives you the opportunity. Bloggerwave is aiming to be Europes biggest advertsing media on blogs and you can help us grow so more and more jobs will come”


Bloggerwave tagline , pretty catchy eh… better give it a try… who knows. I’m also want to try their services… and guys, if u have any comment about this. Share yeak…

-my word ( Malay) -

huhuhu… kan main lagi aku ber English... ahakz, ya , kira macam promo la tu. Eapapun Korang cuba la try tengok dulu. Kalau korang ada good news. Bagitau lah aa… Semua mo ada usin.. muahahaha

0 KomeN pada :“ Earn More ? Why Not ... ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin