TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-04-27

Yes Captain!



YES CAPTAIN !

tabik tuan !

Kelmarin , sebelum ke B'day Party Wawa , sempat juga menjengukkan diri ke Padang Merdeka , ada program , Freedom of Entry To The City yang berlangsung kat sana. Fuh , rugi tak datang eawal , coz , time aku datang tu jam 10 lebih sudah (alamak terlebih sudah) , terlepas tengok persembahan / perarakan ...huhuhu. Time aku datang tu , dapat gak nengok aaa brader brader tentera laut / navy. Dari USA dan Perancis pun ada. Bebudak PLKN ramai gak yang datang... kaler biru jak semua....

program ntuk bebudak pun ada, mewarna warna. Booth / gerai2 pun banyak gak dibuka , termasuklah booth WWF (bukan gusti bah)... Bila nengok brader navy dari Perancis neh , dorang punya uniform ada la lebih kurang cam Popeye tu... hehehe.
mehla nengok gegambo neh... ader laie ntuk tatapan akan datang... tungguuUu!bebudak pengakap ngan pakcik dari Perancis

pelatih PLKN begambo ngan pakcik PeranCis

0 KomeN pada :“ Yes Captain! ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin