TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-04-26

SELAMAT HARI JADI WAWA


BIRTHDAY WAWA

Selamat hari Sabtu kengkawan ( cam dalam rancangan telebesen plak ) . Ahakz , apa pengisian aktiviti hari neh? fuh , kat KK neh pun banyak plak program yang berlangsung... termasuk lah aktiviti keluarga dan kengkawan...
orait...orait... fokus ntuk post yang neh , di tujukan khas ntuk sorang adik comel yang bernama Wawa... Aku dijemput ntuk meng hadir kan diri... huhuhu. Majlis diadakan di satu lokasi yang dirahsiakan ( ehehehe) , dan dianjurkan oleh kengkawan... Seramai 10 orang datang neh ntuk b'day Wawa. Acara makan makan bermula dengan baik sekali , dengan serbis bertukar tangan , bermula dari memotong kek dan memakan makanan yang len.Sos cili dan sos tomato menjadi perisa / perasa tambahan ntuk dicalitkan dengan daging ayam dan kentang goreng...sambil sesekali pepsi dihirup , gelak ketawa memecah sunyi dengan gurauan dan jenaka menjadi penghibur... si adek Wawa tersenyum comel dan geli hati... gembira sungguh hatinya bila hari lahirnya disambut meriah...

Uiseh , cam dalam novel plak... hehehe...
Selamat hari jadi Wawa

cak ! malu plak dia...

4 KomeN pada :“ SELAMAT HARI JADI WAWA ”

hi... selamat hari lahir Wawa..
:D wah cute nya ni budak...
semoga riang dan gembira...

happy besday wawa.....

moga wawa hapy n riang selalu seperti dalam gambar tu.....


Takashi

happy birthday wawa. ku rp ko akn pnjg umur n cehat telalu. yg pnting,,,,,happy birthday tou you. i nak nynyikn lgu.. ya... happy birthday to you.. happy birthday to you....happy birthday to wawa... happy birthday to you... tapi gua mau mnt maaf bab gua ucapkan camat ari jadi udah lmbt maaf ya

ahaks... anak member opes ni... bukan anak aku..

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin