TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-04-11

SuPer-FaiZaL is BacK !

SUPER-FAIZAL !
yeah! bila timbul isu brader neh dulu, ramai tul yang melatah. Dari dorang kekutuk dia sampai ari neh , aku tak paham moral kejadian tu. Buka baju ? Aiseh , blum matang lagik agaknya orang yang kekutuk neh. Gimik dan aura waktu persembahan tu yang membuatkan sesuatu nyanyian atau show tu power... huhuhu...
eapapun , kejadian tu dah berlalu , dan hampir genap tindakan disiplin ( aiseh cam skolah plak) yang dikenakan pada brader Faizal Tahir... dalam minggu depan, dia dah bleh TERBANG semula...hehehe
Teruskan brader SUPERMAN.... ahakz

0 KomeN pada :“ SuPer-FaiZaL is BacK ! ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin