TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-04-12

Apa MasalaH ?

BudakHUtaN?


alamakz... dunno why la tia dapat nengok semua yang dalam blog sia neh... maybe ada prob with server. Tapi bila sia tinguk blog yang lain okes plak. Cuma blog BUDAKHUTAN ( versi melayu ) yang ini jak yang prob sket... huhuhu. macam payah tul dia mo loading. Macam sudah tiga hari begini wooo... aiya..
Heharap akan pulih semula dalam beberapa jam akan datang... coz now it's weekend ! yeahhh! hehehe... bulihlah kunu mengupdate dan melawat -lawat ..kengkawan blog...
Perut pun dah mem- boroi dengan jayanya - kena eksesais jugak neh... Kesihatan pun cam tak okes jak neh... lemah gemalai jak... ndak 'pit' orang bilang... huhuhu... Dengan Azam yang semangat membara..sia akan bagi 'slim' badan dan meng eksersaiskan diri..hehehe

2 KomeN pada :“ Apa MasalaH ? ”

emmmmmm, mmg tul pun budak hutan byk spare tyre.. hope u success throw out u problem....

pssst....patutlah keja kureng skit... bab kualiti nya....

anyway thanks

Takashi

Ahakz... ader gak Dorm Head Takashi aka Tennouji neh..hehehe...
Neway makaseh kerna sudi melawat blog neh..huhuhu

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin