TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-04-23

KK FREEZE @ CITY MALL




Freezeee !

wah... first of all , mo kena ucap terima kasih ngan Amie di MyLifeMyOwnTV , sebab bagi BudakHutaN kebenaran ntuk guna Gegambo dari blognya... hehehe.. tenkiu...tenkiu... konsikou...
Aiseh , mula mula tu aku pun terkejut gak bila baca cerita dorang yang buat program di sana sempena Earth Day...huhuhu. Sekali terbaca terlimpas sudah kio. tapi best jugaklah dorang punya program neh... Kalu tidak silap , dorang telah mem BEKU kan diri selama lebih kurang dalam 5 Minit ...
orait... meh kita nengok lagi gegambo yang dipetik dari Blog saudari AmiE...

Mr.Edgar buat sedikit taklimat ringkas mengenai program neh
(kiranya dia lah yang master neh)

Bzzzz !


yang group photo neh adalah antara yang terlibat dalam projek kali neh... huhuhu... best best...

Heharap akan ada banyak lagi aktiviti yang best-best akan dibuwat oleh kengkawan kita untuk menyampaikan pesanan sosial ' Sayangi Bumi' ... ahakz...

Save Energy by Freezing People And Power


2 KomeN pada :“ KK FREEZE @ CITY MALL ”

suker tengok gambar² itewwww...sgt laaaa menarik...hiks...ajar laaa...guna photoshop kan...

wah..kak, sesungguhynya gegambo itew di snap oleh Saudari Amie ,seperti yang saya nyatakan kat awal perenggan..huhuhu.. tak dinafikan.. rasanya mcm photoshop...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin