TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-04-05

Salam Sabtu ...





Konsikou - Terima Kasih -Arigato Gozaimashita - Thank You

Ahakz, memula sekali nak ucapkan Trimas bebanyak kepada semua viewer blog BudakHutaN neh... huhuhu ( nak kena bagi hadiah ke neh?) uiseh...

Hari ni dari pagi membawa ke jam 4 petang tadi , menjadik pengawas menjaga exam untuk bro bro and sistah sistah yang mengapply keje wit gov ... Soalan semua memang menguji minda tahap super lah. Nasihat yang boleh di beri ialah , rajin - rajinkan diri membaca surat khabar , tengok berita dan asah pengetahuan am serta matematik yang smakin tumpul... huhuhu...
Orait... dah sampai ke rumah jap tadi , ada gak peluang ntuk menatap blog neh n mengupdate sket. Weekend jak bleh wat banyak update neh...

ahakz... ni pun tak bley lama. Coz mau pi meninguk Evolusi Kl Drift... yeeehaaa! Sokonglah industri filem tempatan ( bagi can bah diaurang)...hehehe. Tayangan jam 7pm, Budakhutan n my lil bro Man aka BudakAutomotiF akan pi menengok... hahahaha....

me n my lil bro - Man aka BudakAutomotif

APA? sempat tak nengok AF? rerasanya sempat gak kali, sebab durasi tayangan 1 jam 50 Minit...oraitlah geng... sia besiap dulu...nanti sia buat dia punya review...

0 KomeN pada :“ Salam Sabtu ... ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin