TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-04-04

Honey And Clover

Konnichiwa...Hajimemashite? (Hello , How r u?)


yeah! ... kena cari masa neh mo menengok cerita bersiri yang besh dari Jepun neh. Semua siri dah available...huhuhu. Sesapa yang follow and nengok Honey and Clover versi Anime sure tak mau lepaskan peluang nonton yang real plak...ahakz..


Sinopsis? aiseh , belum tengok full plak. Baru setakat episod 1 dan 2... and so far so good. yang membuatkan cerita ni tambah best sebab si NAKATSU (dari cerita Hanazakari No Kimitachi e) pun ada ...hahaha. kalau korang nengok cerita tu pun...sure korang layan and happy tul!.

Takemoto - played by Ikuta Toma aka Nakatsu

Orait... tak sabar nak menengok cerita neh.... huhuhu. Heharap ada la masa mo menengok neh dis weekend.. hahaha... NANdaKure!


it is okay to 'run' your life to achieve and grab your dream...
but don't forget to stop for a while or you will miss the 'time' of your life...
Love and Peace !

4 KomeN pada :“ Honey And Clover ”

arap dorang best lah bw watak masing2.....

pssst klau x godoooot deliver lah DVD pada aku heheheheh Arigatoooo

Takashi

aiseh... ni musti c JACk neh...hehehe.. bulih bah... momantai... best tu dorang... tapi sia pun blum tinguk habes...hehehe

emmmm, kira separuh udah nengok dorang ni beraksi tp mcm ada yang kureng skit...bg yg follow katun versi mmg live versi agak serius skit kureng kelakar maybe ada watak yg kureng...
Pandangan Takashi dari siring2...
Takemoto- Best maybe mmg sifat ikuta toma aka Nakatsu yg selamba.

Mayama-expresi muka yg byk tidak menjadi kira tidak natural lah.

Morita-jg kureng maybe pilihan pelakon yg kureng menarik.

Hagu- lakonan ok lah tp kesilapan besar pelakon cantik n naif tp sepatutnya cute,comel dan naif.

Yamada-karektor yg menarik dan pelakonnya dapat membawa watak tersebut.

Ok lain kali bila aku udah abis tinjau movie ni aku gomel lg...
Bye

yup lah... aku pun blum nengok abes lagik... watak semua best... cuma pelakon cam tak sesuai jak... ades...
aku setuju, yang okes tu Takemoto ngan Yamada...
kalau pelakonnya yang besh besh cam Hanazakari no kimi tachi e tu...fuh kan best... si Ashiya ka jadi Hagu... ngam jugak tu...dia pendek...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin