TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-04-05

EvoLusi KL DrifT !





real ooOo.... bukan CGI

Tepuk dua belah tangan sambil berdiri... huhuhu. Syabas dan tahniah! kira mantap gak cerita neh. Selesai nengok kat GSC KK tadi. Fulamak , dari segi teknik dan skill sinematografi , sudut - sudut kamera serta aksi perlumbaan dan kereta kereta yang terlibat serta lakonan daripada pelakon pelakon nya kira filem ni... boleh meletup jadik box office ntuk tahun ni! hahaha

Melambung plak pujian aku... hehehe. Tapi geng... memang betul. Kita bleh berpuas hati dan berbangga dengan filem neh. Kat bawah sedikit info tentang EVOLUSI KL DRIFT :-

Syamsul n krew

PENGARAH - Syamsul YusoF ( anak Datuk Yusof Haslam) -

Syamsul - ZacK

PELAKON:

Farid Kamil - ShaM
Fasha Sandha- FasHa

AaroN Aziz - Joe

Iqram Dinzly - KarL
dan itu antara pelakon - pelakon utama... dan turut diperkuatkan lagi oleh Buzen Hashim , Rizal Ashraf , XY , Hetty Sarlene , Nurhuda Mohd Ali , Mohd Shahril...

geng jahat...

itu antara pelakon kat depan...dan kat belakang tabirnya... kalu tak silap brader drifter adalah
DRIFTER 1 - Nazrul Afizi
DRIFTER 2 - Terrence
DRIFTER 3 - Yoong
dorang neh , kira tahap super lah di arena drifter di Malaysia neh... fuh.... tepuk tepuk tepuk...

secara keseluruhan walaupun ada sedikit kelemahan , tetapi korang akan tetap rasa puas dan rasa nak lagi sambungan nya.hahaha...takkan nak cerita lelebih kat sini kan. Ahakz, kalu korang ader nak share atau nak komen...silakan...

*gegambar dipetik dari Forum di www.mynismoclub.org
terima kasih gak buat brader Along yang sediakan gegambar kat sana...

tengok gaman...jangan tak tengok... mulakan satu RevoLusi! sokong industri tempatan!

4 KomeN pada :“ EvoLusi KL DrifT ! ”

haloooooo,,,, wah mcm best pulak bila nengok gegombor tu,,...

Byk sgt movie kuar nie, kn guna duit ngan berhemat skit... nnt nyesal klau layan movie x berasuk...

Takashi

aiseh.. takashi ka neh..atau tennouji d dorm head? hehehe..iya bah...memang best bah cerita neh...

Salam budakhutan, aku dah tengok cite ni memang best yang amat! aku ada wat review kat blog aku :)

Emme... wah... nengok kat Sunway PyramiD yeak.. sure tambah gegar elemen audio dia.. eapapun memang superb..heharap ada sambungan pla pas neh... hahaha... Sham vs Zack

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin