TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-04-06

KONSERT KETIGA AF6


AKADEMI FANTASIA


Alamak... kalau diikutkan pelajar - pelajar AF6 boleh mengeksploitasikan Konsert ROCK yang direncanakan oleh ASTRO . Strategi untuk menarik semula perhatian penonton yang semakin kurengs ntuk musim kali neh... tak menjadi. Strategi betul... cuma pelajar kurang menyerlah. Kalau dibandingkan dengan musim yang lalu lalu, kalau korang ingat lah yeak , minggu rock ntuk AF3... fuh, GEMPAKs! ...
Yang menyerlah dalam konsert ketiga Akademi Fantasia 6 ni dah tentulah NADIA dan STACY serta RIZ... yang lain lain ada gak menampakkan proses perkembangan hasil usaha keras... dari sudut positifnya , semua nya semakin menunjukkan keselesaan ntuk berada di pentas...
Kejutannya ntuk minggu ni , dua orang pelajar tersingkir... NAIM yang menyanyikan lagu 'Tika dan Saat Ini' yang dipopularkan oleh kumpulan Medicine dan LUFYA yang menyanyikan lagu dari Kumpulan Wings , 'Opera Hidup'...
Apakah konsep ntuk konsert di Minggu Ke-empat nanti? heharap percaturan serta kredibiliti pelajar akan lebih terserlah... MENUJU PUNCAK!

*gambar dari koleksi jomstar.com - trimas!

0 KomeN pada :“ KONSERT KETIGA AF6 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin