TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-04-07

BLOGGER in DrafT


Wow! satu fungsi baru dan perkembangan baiek punya dari Blogger. Sekarang kita dah bleh, buat draf ntuk post kita.Then jadualkan post kita tu ntuk disiarkan pada tarikh dan masa yang kita kehendaki. Jadik , lepas ni blehlah sesiapkan draf ntuk post bebanyak , pastu schedule kan bila masa kita nak publish post kita tu... hehehe...

Sebab kekadang disebabkan oleh waktu - waktu sibuk dan ke-BZ-an yang melanda membuatkan kita teda masa mo menaip ntuk blog , walhal rasa hati membuak buak ntuk post gak ntuk blog yang dicintai... ahakz...
dan sia pun men-try lah kunu dengan menjadualkan post yang ini untuk disiarkan pada pukul 10.00 pagi pada 07 April 2008. Kalu diikutkan waktu tu , sia ada di opis minum minum kopi...huhuhu...teda bah.Sia buat keraja bah...
worait... nak tau lebih lanjut? korang login lah kat http://draft.blogger.com
sure melatup lah... 'alamak... terlebih sudah'... hahaha... ciao gaman!

3 KomeN pada :“ BLOGGER in DrafT ”

emh...aku setuju lah budak hutan upgrade supaya lebi best blog nie... kampateee

p/s; kaalo buli discuss jg tentang game terkini yang best.

Takashi

Aiseh..Mr Takashi neh aktif plak... owait owait..akan dipertimbangkan untuk dibawa ke mesyuarat pasca kabinet...hehehe

apa yg terlebih suda tuh??? ;p

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin