TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-04-20

ceriTa KawaN

Salam...salam..salam

ahakz, yup, setelah beberapa post yang ber - mesej, tiba giliran ntuk berbasa basi plak. Kali ni aku bercadang ntuk wat satu segmen, cerita kengkawan yang menghantar email ngan aku. Ahakz, tapi aku dah minta kebenaran sblum wat cerita dorang yeak... huhuhu
orait... kali neh cerita tentang akak yang sorang neh... KaK VieVie n fren nya.

dari sebelah kiri:
Lin
Nasrin
Liza
Azu
Vivie ( yang duduk)

dorang dari Putrajaya ( kecuali kak Vie lah, urang Tuaran bah tu). Best wo dorang dapat Cuti Trip ke Sabah ( lawatan sambil kerja daa... ). Menginap kat BTN Kundasang. First time dorang pi sana kali. Sejuk dorang bilang. Hehehe... memang best sana tu. Pepagi bleh nampak gunung Kinabalu. Kalau lama kat sana, bleh putih melepak kulit. Ahakz...
Dorang gak sempat merasa first time, buah TARAP ( confirm, tak pernah datang Sabah). hahaha... Eapapun, SelamaT DataNg Ke Negeri Di Bawah Bayu... ahakz...

Orait KAk Vie... thanx for de story..
anyone... pren..mo kongsi kongsi? e-mail jak yeak...

1 KomeN: pada :“ ceriTa KawaN ”

Wah bestnya mereka ada jalan2, biar pun sia di Sabah.. dulu2 kecil2 saja jalan2 sekarang ni.. jarang2 sudah paling2 pun pi KK.. hehehe

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin