TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    4 months ago

2008-03-27

Where the Bloody Hell Are You?

WHERE !

wah... terkejut gak bila aku tengok ari tu... ni memang dengan sengaja kena letak kat sana or perbuatan Vandalisme neh? konpius konpius... huhuhu. Ades, ternampak dek tourist - tourist , cam kurang elok plak kan... gambar neh budakhutan amek time trip ke Poring hari tu...

0 KomeN pada :“ Where the Bloody Hell Are You? ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin