TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-03-30

KonserT ke 2 AkadEmi Fantasia 6

STACY !

Sekali lagi konsert Akademi Fantasia6 berakhir dengan kurang impak (mungkin ada sikit la perubahan dari minggu pertama) beberapa pelajar seolah masih TAKUT dan SEGAN untuk berada di pentas...
Tapi kita tepuk tangan kat Mama Rina dan Stacy serta Nubhan. Dorang dapat jadik pengubat kepada penantian penonton yang mahukan sesuatu yang gempak! SyabAs !

Juri yang buat Ulasan malam tu memang best dan sesuai ! Cayalah brader AdliN dan AidiT ! kak Ning pun okes gak... ntuk AC Mizal plak, ada perkembangan terbaik... dah hilang gugupnya tu..hehehe

dan yang tersingkir... IKA... sayang...Pakej (cute) dah ada, tapi nyanyi kurengs plak... eapapun , kita semua berharap agar dorang dapat teruskan momentum dan menjadi yang TERBAIK ! ahakz...

Lagu Stacy - RELA ( skali brader Rela datang da...)
"alamak...terlebih sudah" hehehe...

gambar di petik dari 'Jomstar.com' - Tenkiu

0 KomeN pada :“ KonserT ke 2 AkadEmi Fantasia 6 ”

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin