TERIMA KASIH
Untuk makluman anda blog budakhutan ini telah berpindah sepenuhnya ke
www.budakhutan.com
terima kasih di atas lawatan dan sokongan ~_^

cerita di budakhutan.com kat bawah

cerita di www.budakhutan.com

  • Sukar Tapi Aku Cuba - Sudah Februari ! Wah… sebulan telah berlalu ditahun 2017. Apa sudah yang aku dapat capai dan buat dalam tempoh sebulan tu? Kalau ikut senarai yang aku buat...
    6 months ago

2008-03-24

Surat dari GOOgle ?

GOOGLE


Hampir terlupa plak , just nak kongsi. Hari Isnin hari tu (kalu tak silap), nengah bebelek surat yang datang, ternampak ada logo Google, memula tu ingatkan sapa la pulak yang ada affair ngan Google kat tempat keja neh. Ades, sekali tengok... budakhutan punya daa.... nama terpampang ( REMIE )... fuh, terkejut ada , gabra pun ada. Tak tau apsal.
Dengan hati dan jiwa yang berdebar dan penuh gelora ( eh...cam lain jak ), aku pun bukak surat tu. jeng..jeng..jeng... Skali makluman untuk updatekan akaun ADSENSE da... Rasanya sesapa yang ada menatang alah tu. akan dapat lah surat camni. Dorang just nak make sure yang kita bebetul ada buka akaun adsense dan untuk bagi clear payment... huhuhu... Ingatkan dia nak bagitau yang dah terlampau banyak pulus dalam tu...hehehe
eapapun...kepada semua yang berjuang dalam bidang yang sama... TERUSKAN USAHA!

p/s : pssst...ada sesapa ada tips nak kongsi?

2 KomeN pada :“ Surat dari GOOgle ? ”

sia pun ada trima tu surat... tapi inda cukup duit juga mo withdraw... susah betul mo kaya ni...

aiseh...begitu lah tu gia aman... tia apa tu.. kita usaha lagi banyak banyak... tulung tulung saja sama sama kita

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin